Medellin 2009.11.18. 20:07

Bence elképeszt

Hi!

Ma végre volt egy jobb éjszakánk! Kincső csak 3-szor kelt fel!

Délelőtt Bencével Huncutkán voltam, addig anyu vigyázott Kincsőre. Mit is mondjak. Bence az első 10-15 percben még jött velem. Utána lelécelt, és a mondókás-éneklős rész végéig nem csatlakozott többet. Csak amikor jöttek a labdák. Akkor meg volt vadulva, hajigálta  a labdákat - sajnos néha neki a kicsi babáknak is. A játékos résznél szépen elfoglalta magát, az állatkás résznél meg ült a terem közepén a maradék állattal játszva, míg mi mentünk körbe, és énekeltünk. Tehát elég felemás eredményről tudok beszámolni. Hazafelé még motoroztunk egy jót szerencsére, mert mire megebédeltünk, addigra leesett az eső:( Pedig olyan meleg volt délelőtt, le akartam még menni velük:(

Azt kell mondjam, megint hihetetlen dolgok történnek itthon:) Kb. 1-2 napja Bence olyan dolgokat produkál, hogy csak lesek! Pl. tüsszentettem, és már vágta is rá, hogy egészségemre... Persze hosszú és nehéz szó, nem mondta jól, de a szándék a fontos:) Aztán ma olyanokkal jött egész nap, hogy mindent megköszönt - még Kincsőnek is, ha elvett tőle valamit "Köszönöm, Kincső" - , illetve folyamatosan bocsánatot kért... Pl. felmérgesített valamivel, utána gyorsan odaszaladt hozzám, befogta a számat, hogy ne kiabáljak vele, majd nekilátott mantrázni, hogy "Bocsánat anya, bocsánat anya"... És, mintha ez nem lenne elég, olyat is művel, hogy elkap, és húz magával. Addig nem hagy békén, míg fel nem állok. Ilyet sem csinált még. De ami a legelképesztőbb, hogy többször azért húzott, hogy feküdjek le vele az ágyra, és bújjunk össze, de úgy, hogy ő az egyik tenyerembe hajtja a fejét, a másikkal meg öleljem át, és akkor összebújunk. És mondjuk még el is bújunk a párnája alatt eközben. Vagy csak vigyorog és magyaráz nekem. Én meg egész nap csak kapkodom a fejem, hogy mi történik a gyerekkel:))) Nem mondom, élvezem a helyzetet:) De ezek, a már most rögződött udvariassági formulák használata tetszik a legjobban:) Na meg ez a szájbefogós... Hogy ne kiabáljak...:) Tündéri baba:)

Kincső meg ma olyan édesen nézett ki! Anyu jól felöltöztette a délelőtti alváshoz, és Kincső eléggé átmelegedett. Konkrétan, mire felkelt, göndör volt az egész feje! Még a frufruja is:))) Pedig az általában le van lapulva:) És nagy vigyorgós cumis fejjel nézett körbe, miközben egy merő fürt volt a feje:) Meg kellett zabálni:) És mit össze tud vihogni, ha felkapom a karomba "táncolni" és nekilátunk pörögni! Kapaszkodik ezerrel, és vihog:) És ma is ügyesen lépkedett a babaasztaltól a kanapéig! Az nagyobb táv, mint a foteltől a kanapéig! Akár már 3-4 lépés is megvan!:)

Még nem is meséltem, hogy milyen játékuk van Bencével, amitől frászt tudok kapni. Kincső vihogva menekül Bence elől négykézláb, csak úgy teper, de persze Bence utoléri, elkapja, és ráveti magát Kincső hátára. Ennek eredménye, hogy Kincső hasal a földön, kuncog, Bence meg fekszik Kincső hátán. De gyorsan felpattan róla, Kincső is ugrik fel, mint a rugó, 180 fokos fordulat, és rohan ellenkező irányba. Bence utána, vetődik, hasalás, kuncogás. És akkor ezt ide-oda sokszor. Míg Kincső meg nem unja, ki nem fárad, és akkor nekilát szűkölni, hogy Bence hagyja már békén és szálljon le róla... Én meg mindig Bencével vitázom, hogy hagyja már a pici babát, de közben rájöttem, hogy ezt szinte Kincső provokálja, ez egy mókás közös játékuk, de én mindig csak akkor eszmélek, amikor már vonyítás van.

Holnap, ha minden igaz, akkor jön látogatóba Bogyó, és most hozza kishúgát, Lénát is! Kincső tuti odáig lesz:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr995518624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

101553 2009.11.19. 11:13:53

Jajj de cukiiiiiiii :)))
süti beállítások módosítása