Hi!

Én nem tudom mi van a babákkal, de szörnyen alszanak még mindig. Bence is napok óta többször felkel éjszaka, és hol cumit, hol innivalót követel rajtam. Kincső alvása sem javul, mióta megjött ez az esős idő. Meg a legkisebb is ugrál a hasamban. Valami van a levegőben - remélem - mert más okot még mindig nem látok. Én éjszakánként vagy 10-szer felkelek a 2 gyerekhez, csomószor vissza sem tudok aludni 2 ébresztés közt, így van, hogy épp 4 és 3/4 5, vagy 1/4 7 és 7 között között vagyok ébren... Mikor hogy. Mondjuk még mindig jobb, mint 3 óránként szoptatni éjszaka is:)))

Tegnapról nincs sok beszámolni valóm. Én suliban voltam egész nap, a babák Líviáéknál. Este még Bence -egy nagy hiszit után - elment apával Tesco-ba, úgyhogy én meg nyugodtan el tudtam készülni Kincsővel este, és egy pillanat alatt aludt el a csendes lakásban:)

Ma délelőtt először Karcsit köszöntöttük fel, ott voltunk náluk fél órát mondjuk, de már az is belecsúszott sajnos Kincső alvásába. Úgyhogy hulla fáradtan érkezett anyuékhoz, ahol azonnal elájult. Viszont nem tudom mi volt velük délután, meg egyik sem aludt! Mindkettő le lett téve, majd egy idő (sok idő) után mindkettő elő lett szedve, mert nem ment nekik az alvás. Kincsővel ilyen még elő sem fordult anyuéknál! Pedig elég fáradt volt, mikor anyu felvitte, dörgölte a szemét, ásítozott, stb. Érthetetlen.

És rosszul is ettek. Egyik sem reggelizett (mintha a sajtos buci már messziről sem tetszett volna neki, oda sem jöttek...), de ebédre sem tömték meg magukat, ami azt illeti. Érthetetlen szintén.

De viszont ma Bence nagyon édes volt! Alig hisztizett néha, és ma tudtam olyat csinálni, hogy feküdtünk a szőnyegen, átöleltem, és puszilgattam, meg simogattam, ő meg örült neki, és mosolygott rám! És nem ment el, és nem ellenkezett, meg nem vadult! Teljesen odáig voltam:) Utána együtt autóztunk, és egy angyal volt. Rég láttam ilyennek, de jó tudni, hogy egyszer ilyen volt, és lesz még is ilyen, mert már álmaimban sem jön elő, annyira beállt a dackorszak:) Úgyhogy jól kihasználtam az alkalmat:)))

Egyéb különösebb esemény nem jut eszembe a hétvégéről.

Úgyhogy még pár szót szólnék most Kincső szülinapjáról és a karácsonyról - azoknak, akiket érinthet. Mert mindig jönnek a kérdések, hogy mit kéne venni nekik, meg mekkorát, stb. Nos.

Kincsőnek 2 dologra van szüksége, de ebből az egyiket már tuti anyutól fogja kapni: játékbaba (elvégre kislány, kell neki olyan), illetve "cicás" rongy, azaz saját alvósrongy, mert ő csak egy sima textilpelenkát ölelget az ágyában jelenleg, és látom rajta, hogy sóvárogva nézi Bence sajátját:)

Úgyhogy alvós rongyot lehet lestoppolni, ha valaki szeretné.

Ezen felül tényleg nincs szükség semmire! Ruhákból megkapja Bence ruháit, játékunk van elég szerintem, más meg mi kellhet? Úgyhogy, aki még nem vett semmit (Dóri mindig nagyon lelkes, ő sanszos, hogy már vett:))), attól nem kérünk Kincső részére semmi különöset, max. hétköznapi használati tárgyakat, fogyóeszközöket. (Pelenka, tápszer, babafürdető, akármi...) Mert max. csak ezekre van szüksége, minden más tényleg van neki!

Karácsonyra dettó:) Karácsonyra ilyeneket találtam ki, hogy játéktároló az ágy alá (Reninek már szóltam, mert ők szoktak az Ikeába járni, ahol lehet ilyeneket szerezni), 2 személyes szánkó háttámlával (az is elég, ha valaki szól, hogy hol lehet ilyet szerezni???), meg hasonló hasznos dolgok. Jó, igazából mást még nem is találtam ki:) Vagyis ágyneműt, meg huzatot Kincsőnek, hogy ágyba költözik lassan, de azt apuval már letárgyaltam.

Szóval, nem tudtam túl sok tippet adni, de tényleg nem kell semmi különös. Bármi meglepinek örülni fognak ettől függetlenül - csak mi nem tudjuk már majd hova tenni:)))

Ha egyéb kérdés van ennek kapcsán, akkor szóljatok! (Kincső ruhamérete legyen 86-os - bár még nincs annyi, de karácsonyra lehet - , Bencének pedig ezek kilencvensok és száznéhányas számozásúak kellenek. Ha valaki mindenképp ruhát akarna venni nekik.)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr325518614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása