Medellin 2009.11.03. 20:49

Csak a bilit ne!

Hi!

Ma elég felemás napunk volt. Ami rossz volt, hogy egész nap nem voltunk lent, mert baromi szar idő volt (vagyis a hideg mellé fújt is, cserébe nem sütött a nap), viszont helyette Bence aludt egyet:) Nem is kicsit, lényegében fél 5-kor arra kelt, hogy Kincső is felkelt a másfél órás kis szunyókálásából, úgyhogy volt egy kis szabadidőm délután, mikor ültem a net előtt, és ajándékötleteket nézegettem, de nem jutottam semmire.

Amúgy ma nem voltak nagy események, amiket meg kéne örökítenem az utókornak. Tegnap vettem mandarint, Kincső ma evett életében először, Bence meg tavaly óta először. Kincsőnek csak kicsi kóstolót adtam, de nem köpte ki, Bence meg megevett 2 mandarint is, úgyhogy tuti szereti, csak tudnám, hogy miért rejtette a tálat utána tv mögé?? Pár plüssállat kíséretében. Soha semmit nem tett még a tv mögé, ma meg égre-földre kerestem a tálját, amiben mandarint vittem be neki...

Jaj, tegnap olyan édesek voltak! Bence nagyon meg volt sértődve valamin, ordítva odébbvonult, majd leült az ágy mellé, amerre épp Kincső tartott. Odanézek, mit látok? Bence ül, Kincső meg négykézláb odalapulva mellé, fejét Bence vállára hajtva, Bence meg rádöntötte a fejét Kincső fejére. És ott hüppögött neki. Utána meg kimászott Kincső alól, és belefeküdt az ölébe:) Vicces egyébként, ha rám mérges, akkor is hozzám rohan vigaszért, mert kihez máshoz, de tegnap Kincsőhöz ment:)

Ma megint volt bilis kalandunk. Nem tettem rá pelenkát, mert Kincső aludt épp, és nem akartam bemenni a szobába pelenkáért, nehogy felkeltsem. Visszahúztam Bence fenekére a gatyát, hogy szóljon, ha pisilni kell. A legmegdöbbentőbb az volt, hogy szólt! Odajött hozzám, fogdosta a nadrágját, és kijelentette, hogy vizes. Na mondom, bepisilt. De nem! Nyilván csak azért szólt, hogy mindjárt vizes lesz, ha nem történik valami:) Úgyhogy levettem a nadrágját. Mondom bili. Hisztizik, hogy nem. Jó, akkor wc. Nem. Odaállítottam egy fellépőt a wc mellé, hogy akkor állva. Állt is, próbálkozott is, de valami gátolta, láttam, hogy nem tudja elengedni magát, nem megy a wc-be pisilés, úgyhogy feladta, és leszállt. Na mondom, bili. Úgy nézett ki a következő fél óránk (Kincső már ébren volt), hogy Kincső ordított, mert nem engedtem oda a bilihez, és mindig eltoltam (sőt, elegem lett, hogy így nem tudom Bencét biliztetni, és Kincsőt bedobtam az ágyába a másik szobába ordítani), Bence meg a kukiját fogdosva rohangált fel alá, és hisztizett. És nem tudott semmit csinálni, mert látszólag baromira kellett pisilnie, 10 mp játszás után is felugrott és szaladgált tovább nyüszítve... Már megint mindent be kellett vetnem, Szép szó, könyörgés, megbeszélés, simán erőszakkal ráültetés és biztatás, minden. De ő csak sírt, hogy nem és nem. Aztán bevetettem a csodafegyvert, a pockot, ő kérte, hogy mutassa meg neki, hogy kell pisilni állva (legalább). És hosszas kérlelés után Bence bemutatta neki (!), többször is(!), de csak egy-egy másodpercre. Azaz pár csepp, és "elállította" és eltávolodott a bilitől. Pedig kellett neki pisilni, nagyon, de mégis tudja már úgy szabályozni, hogy visszatartja. Akár pisilés közben is. Úgyhogy ennyi erővel már simán lehetne szobatiszta (ma már a földre sem pisilt), de nem hajlandó a pelenkán kívül sehová üríteni. Ja, de. A kádba fürdéskor... Most már tényleg kell szereznem egy ülésszűkítőt wc-re, hátha... Hosszú távon meg mindenképp szükség lesz rá (szükség kell legyen:) Úgyhogy ez a szobatisztaság projekt nálunk nem tudom, hogy mikor és hogy fog megoldódni, de előbb-utóbb tuti, úgyhogy annyira nem is idegesítem magam miatta:) Csak miért ekkora mumus neki a bili? (Végül pelenkát adtam rá, és bezavartam az ágyába aludni, amin megint hisztizett, de amikor nem figyeltem oda, mert Kincsőt tettem tisztába, akkor csendben lelépett, bement az ágyába, magára csukta az ajtót, és elaludt:)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr355518610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

101553 2009.11.03. 23:26:30

Hédiék nem mondták, ők hogyan szoktatták Bogyót a bilire? Vagy Bogyót nem kellett kéretni? :) Hát nem tudom, mire fel ez a nagy hiszti, ha biliztetni akarod, de előbb-utóbb belejöttök :)! Kitartás! Puszi

8249 2009.11.04. 10:31:05

Hédiék nem mondták, mert nem ők szoktatták, hanem a rokon, akinél napközben szoktak (volt) lenni a gyerekek:) Én úgy tudom. Lehet, hogy nekem is oda kéne vinni szoktatásra, idegennek hátha nem ellenkezne:))
süti beállítások módosítása