Medellin 2009.08.13. 13:58

Foginvázió

Hi!

Nem volt túl nagy meglepetés, de azért büszkén tapogattam ma végig Kincső ínyét: Igen, kinőtt a foga! Mármint kibukkant a rece teteje:) Gondolom hamarosan követi a másik. Viszont a lenti már kinőtt metszőfogak mellett nagyon duzzad és fehéredik az íny... Gyanús, hogy itt hirtelen sok fog fog kibújni! És ha ez még nem lenne elég: Bencének ugye kijött a  felső rágófoga, de most alaposan megvizsgáltam a száját, és a két alsó rágófogából is kibújt már egy-egy csücsök! Úgyhogy már csak egy felső rágófogra várunk, hogy teljes legyen a létszám, a többi erőteljesen növésnek indult! Szóval ennyi fogunk jön most egyszerre:)))

Kicsi Kincső tök szerelmes az apjába! Ha Süvi hazaérkezik, akkor Kincső megvadul:)) Fülig ér a szája, hangokat ad ki, ide-oda forgatja a fejét (apára, majd vissza, apára, majd vissza), rugózik a lábával veszettül (mert általában áll, mikor apa megjelenik), és csapkod a kezével:) Más mozgást fizikailag nem tud végezni annak kifejezésére, hogy mennyi örül apának:) És ilyenkor mindkét gyerek letámadja apát, úgyhogy én fekhetek kicsit a hátamon ilyenkor:) Apa befekszik a nappali közepére, és ellepik a gyerekek:) Kicsit izgul is, hogy mi lesz itt 3 gyerekkel?:))

Tegnap amúgy Bence elviselhetetlen volt. Nem aludt ugye délután, és ennek köszönhetően túl volt pörögve. Dobálta a játékait, csapkodott a játékaival, nem fogadott szót, rendetlenkedett megállás nélkül, dobálta le a párnákat a kanapéról, stb. Komolyan mondom, szinte berekedtem estére annyit üvöltöztem vele. Szörnyű volt! Viszont fél 8-kor egy hang nélkül feküdt le, és aludt el. Másnap reggel fél 9-ig.

Ma meg voltunk vásárolni vele. Átmentünk délelőtt anyuhoz, Kincsőt leadtuk (aludni - 2 órát aludt), mi meg elvittük anyu kocsiját, és elmentünk a Deichman-ba cipőt nézni. Vettünk is egy jó cipőt, csak sajnos kék. Ugyanolyan zöldben nem volt a méretében. Meg vettünk még pár apróságot. Pl. neki egy könyvet:) Ő választotta, beleszeretett:) Lekapta a polcról, leült vele a földre, és nekilátott lapozgatni:) Ha visszatettem a polcra, megint vette le:) Mivel névnapja van, ezért megvettem neki. Ha valaki még nem vett ajándékot, akkor átveheti ezt! 1990 Ft volt! És a vásárlás után is úton-útfélen leült a Mom-ban, és nekilátott könyvet lapozgatni:) Míg vettem pár kiflit a Match mellett pékségnél, addig leültettem az egyik asztalhoz lapozgatni:) Ott ült egyedül és könyvet lapozgatott:) Kis nokedli:) De aztán leszállt, és csak odajött hozzám a könyvet otthagyva, mert anya érdekesebb még a könyvnél is. Főleg, ha már vagy 3 méterre vagyok tőle huzamosabban:)

Holnap megyünk Sukoróra és hétvégére ott is maradunk.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr475518573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

90700 2009.09.01. 13:34:07

Halihóó! Nagyon eltűntetek, mi a helyzet? Minden okés?

Apuka 2009.09.04. 12:21:13

Szia MAM! Én az apuka vagyok. Némi nőgyógyászati probléma merült fel, elvileg nem komoly, de pihenésre van szükség, így a gép előtt sem tud sokáig ülni Anya. Előbb-utóbb vissza fog térni a blogíráshoz. Üdv! S.A.
süti beállítások módosítása