Medellin 2009.08.01. 20:51

Még a hétről

Hi!

El is felejtettem, hogy még az is történt a héten, hogy Bence fogott egy darazsat. Vagyis nem tudom pontosan, hogy mit, mert nem az a sárga -fekete csíkos darázs, meg nem is az a kerek szőrös dongó, hanem inkább olyan bögölyre hajazó nagyobb (hosszabb) állat, ami imádja a mézvirágot. Vagy mást. Nem is tudom, hogy mi az bokor anyuék kertjében, de teli van ezekkel a fullánkos cuccokkal. Bence meg ott sertepertélt, és egyszer csak mutatja, hogy van valami a kezében. Mármint a két ujja közt. Én azt hittem, hogy megint lecsippentett egy virágot, holott tudja, hogy nem szabad, de kiderült, hogy nem.... Vagy röptében fogott egyet, vagy simán lecsippentette a virágról a dögöt, utána mutatta, hogy olyat fogott:))) Anyu kb. szívinfarktust kapott, mondta Bencének, hogy azonnal dobja el (ezt persze olyan hangsúllyal - ijedten - hogy Bence is jól megijedt). Aztán néztük a kezét, hogy ment-e bele fullánk, és persze igen. De szinte lógott ki az ujjából, nem volt mélyen. Tuti oldalt fogta a darazsat (vagy mit), az meg nem érte el Bence ujját a fullánkkal. Úgyhogy simán kiszedtem. Utána pár percig még mutogatta az ujját, kicsit hisztizett (nem sírt), de nem látszódott rajta semmi. Utána meg el is felejtette az esetet.

Ma meg nagy családi összejövetel volt megint, vígan medencézett egész nap mindenkivel, meg kapott a Dóritól szappanbuborék fújót, és azzal játszott(ak). Nagyon élvezte:)

Kincső meg kapott gyönyörű ruhákat a névnapjára:) Meg szoknyát:) Nagyon csini lesz a játszótéren! Odáig lesz érte minden anyuka, már most tudom:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr615518565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása