Hi!

Szomorúan írok most bejegyzést, mert olyan későn értünk haza, hogy már nem tudtam lemenni edzeni, pedig babák nélkül vagyunk:(

Ma is elég extrém reggelünk volt (tegnap is, csak elfelejtettem megírni): 9-kor keltek a gyermekek. Tegnap azt hittem, hogy az eső miatt, hogy olyan nyomott lehet a levegő, és az késztette őket hosszas durmolásra. De ma már nem foghattam erre:)) Szerintem az a helyzet, hogy 5 és 6 között általában ébren vagyunk mind, és azt pihenik ki reggel:) Vagy nem tudom. Bence kel 9-kor, kijön, nyitva hagyja az ajtót, és valószínűleg kicsi Kincső a fényre kel fel pár perccel később. Ez amúgy tök jó, mert tudok aludni végre, viszont mire elindul a nap és elkészülünk mindennel... Hát az már majdnem ebédbe torkollik:)

Na, most értem épp vissza, mert itt kellett hagynom a gépet. Hazahoztam kicsi Kincsőt, mert 2 órája sikított megállás nélkül (minden szót szó szerint kell érteni) Líviáéknál, és nem lehetett elaltatni. Bár tanácsért lettem felhívva, de sajnos nem bírtam volna nyugodtan aludni itthon, ha nem tudom, mi van vele, úgyhogy átszaladtam a kis kimerült királylányért:( Már az ágyában fekszik, csendben dünnyög, még nem alszik, de nem is sír. Nem tudom mi lehetett vele. Amikor eljöttünk, már akkor túl volt egy adag sikítozáson. Itthon soha nem szokott sikoltozni, bár anyu is mindig mondja, hogy hogy sikoltozik. Jó, persze én is hallottam már, tudom, hogy tud, de én igen ritkán hallom tőle, és igen rövid ideig. Ha mondjuk már nagyon-nagyon-nagyon éhes, de én még mindig hűtöm a kaját, amit túlmelegítettem:))

Vissza a hírekhez. Délelőtt Kincsőt apára bíztam (épp elaludt) (mármint Kincső), én meg Bencével lementem bicajozni. Ül rajta, tolja magát a lábával, és ennyi:))) Ha ráteszem a lábát a pedálra, az meg elindul alatta, akkor gyorsan lekapja a lábát:) Nem érti még, hogy mi a feladat:) ami mondjuk nem nagy gond. Van a játszótéren olyan 3-4 éves fiú, aki még mindig nem érti, hogy mi a feladat és fél lábbal tekeri a pedált:) Oda, vissza:) Mindig visszatekeri, hogy ugyanazzal a lábával tolja le:) Tudja gyorsan is csinálni:)

Ebédkor hiszti, alvás helyett hiszti, majd 4-kor ébresztettem Bencét, mert vendégségbe mentünk. Ő nem örült az ébresztőnek, én meg annak nem, hogy nem aludt el időben, mert hisztizett helyette... Tehát, elmentünk Budakeszire, Süvi egy volt kollégájához. Papa, mama, 3 gyerek. 14-10-2 évesek. Fiú-fiú-lány. A lány, Luca, 3 hónappal idősebb Bencénél, és egy ufó. Legalábbis egy uo, mert nem flying. Én legalábbis nem vettem észre. Luca 3 hónappal idősebb, folyékonyan beszél, de már egy éve(!), motorikusan is profi, simán ugrál, csinál mindent, mint egy nagylány, és vagy fél fejjel nagyobb az én hatalmas fiamnál!!! Komolyan mondom, Luca ránézésre is 4 éves, de mozgásilag és értelmileg is. Meg méretre is. Ő nem egy 2 éves baba, hanem lassan iskolaérett lány:)) Amikor elmegyünk Bencével az ovi mellett minden nap, és kint játszanak a gyerekek, na, onnan nem lógna ki, ha ott látnám. Nagyon durva! 2 éves!! És az a vicces, hogy már 1 éve is ilyen volt, mert Süvi akkor is látta! Simán beszélt már egy évesen is, meg szaladgált! Zsuzsi fia, Máté, ő volt idáig a "csodagyerek" nekem, de Máté 1-2 hónapon belül 3 éves, és Luca simán veri Mátét. Minden szempontból. Nagggyon durva!:)) 

Amúgy jól éreztük magunkat. Volt 2 malac, sok tyúk, sok kakas, sok csirke  (kisebbek, nagyobbak, keltetőben ülők...), 3 napos bárány, papa, mama hozzá, kutya, kerti tó békákkal, stb. Bence megsimogatta a legnagyobb kakast, amikor Levi felvette. Dobtam is hátast, hiszen fél az állatoktól, erre pont a legnagyobb kakast simogatja meg, mikor az orra elé dugják:) És vígan szaladt be a tyúkketrecbe is:) A kutyától félt, meg a malacoktól is félt. A csirkék ketrece meg keltetője előtt viszont hosszasan időzött, nagyon érdekelte a dolog:) Volt homokozó is. Levi kisebbik fiával meg igen összebarátkozott. Mondta neki a fiú, hogy üljön az ölébe, Bence meg odament, nyújtotta a kezét, és felült a fiú ölébe:)) És ott nézegettek valami játékot, és halál nyugodtan eljátszottak... Készítettem róla bizonyítékot is:))Meg a többiről is. A kisbárányt, meg a kakasokat/tyúkokat  nem fotóztam le, mert azért már nem mentem külön hátra. Valami 7 körül indultunk haza, 1/2 8 után értünk Líviáékhoz... Jól elcsúszott a nap, de nem érdekes, mert ma program volt!

Fotók:

http://budakeszi2009apr.csikohal.fotoalbum.hu/

Felhasználónév: bence@bence.hu

Jelszó: bence

Van egy adag kép az elején Kincsőről, de utána jönnek a budakeszi képek.

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr685518527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása