Medellin 2009.04.16. 20:51

Bence csajozik

Hi!

Édes kicsi nyulam ma sem volt a helyzet magaslatán, de erről később:)) Mert időrendi sorrendben haladunk, azaz a délelőttel kezdünk. Vagyis inkább a reggellel. Hajnallal... Bence már fél 7 körül bejött hozzám, akkor már másodjára, úgyhogy akkor már nem vittem vissza aludni. Mivel 10 körül aludt el, nem tudom mi volt ez a korai kukorékolás, de nem örültem neki. Befektettem magam mellé, és visszabújtam a párnámba. Pá másodperc múlva egy pici ujj érintette a szemhéjamat a szempilláim alatt, és kinyitotta a szememet. Visszacsuktam. Majd megint egy kicsi ujj kinyitotta a szememet:))) Nem hagyott aludni, és mókázott a kis huncut:) Majd Kincső is felkelt, így kora hajnalban kezdődött a nap. Pedig mostanában 8-kor kelnek. Igaz Kincső addigra már megreggelizik.

Apropó, Kincső evés. Most éjszaka elkezdtem az evésről való leszoktatását. Csak pár korty teát kapott tápszer helyett és azzal aludt tovább, de persze felkelt hajnalban is, akkor is kapott kis teát, meg korábban reggelizett, fél 7-kor, de első estének nem is volt olyan rossz eredmény:) Kb. 50 ml teát kapott összesen, úgyhogy nem etetés/itatás miatt, csak úgy mutatóba, ha már felkel:)

Délelőtt Reni eljött értünk, és átvitt minket magához. Kincső aludt is kétszer Reniék ágyában a hálóban:)) Édes volt:) Kis baba a nagy ágyban:)) Bence meg hol bent játszott (vittem neki játékokat), vagy a kertben volt. Mi is ott voltunk. Kapott egy műanyag poharat és abból ihatott. Igaz többször fel kellett mosni, meg mindig folyt az álláról is a baracklé, meg a pólója is ment a szennyesbe nap végén, de azért nagyon élvezte! Midig kért, újra, és újra! Igaz mindig csak ujjnyit töltöttünk neki, hogy ne öntsön sokat szét egyszerre:) A szomszéd kertben vannak tyúkok, meg egy kakas, azt is mindig meg kellett néznünk. Fel kellett vennem, hogy jól átlásson a kerítésen:) Ezek messze voltak, úgyhogy nem félt tőlük:) Meg csendbe is voltak:) Amúgy eladó az a telek, ha érdekel valakit:) Reniék háza mellett egy díszes sáv kavicsokkal van feltöltve, ez volt Bence kedvenc "játszótere". Beült a kavics közepére, és két kézzel markolta, szórta a kavicsot. Ami persze nem jó, mert annak ott a helye szépen elrendezve, nem a teraszon, meg a fűben, meg a növények közt. Adtam neki egy díszzacskót, hogy abba pakolja a kavicsot:)) És pakolta abba (is), meg utána szórta ki:)) De ezzel baromi sokáig eljátszott:) Ennyi kell egy gyerek boldogságához: egy vödörnyi kavics mondjuk.

És akkor most ugrok a délutánra. Játszótér. Bence ma csajozott. Sokat, de nem mindig sikerrel:) Először 4 lány elfoglalta a csúszdát, mint a tornádó rohantak körbe-körbe, senki mást nem engedtek oda (4-5 év körüliek). Neveletlen, rossz, borzasztó lányok voltak. Az egyiket felismertem: az rúgta fel tavaly nyáron Bencét a homokozóban! Most is lazán lábszáron rúgta a "barátnőjét", mert az meg merte tolni őt a csúszdán, úgy kezdőlökésnek. Hogy senki nem pofozta még fel azt a kis förmedvényt! Na mindegy, Bence állt a csúszda mellett, nézte a lányokat, és vidáman röhögött rajtuk. Tetszett neki, ahogy szaladgáltak, ahogy mindenféle pózban csúsztak (és megütötték magukat), meg úgy az egész látványért odáig volt. Az egyik kis picsa (elnézést) rá is szólt, hogy "ne nevess, ez fájt" , amikor épp úgy érkezett. De ezt persze Bence nem értette, úgyhogy boldog volt, mert nem értette, hogy ezek a lányok igazából rosszak és rendetlenek, és messzire kerülendők. Furcsa, hogy viszont a verekedős, meg nagyszájú fiúk sosem küldték el, sosem voltak gonoszak Bencével. Sőt! Mindig játszottak vele, meg bohóckodtak neki. Én azt hittem, hogy a kislányok szeretik a babákat, nem a kisfiúk, de a tapasztalat megcáfolni látszik ezt az elméletemet. Pont fordítva van!

Lépjünk át kettes számú, nem túl sikeres csajozására. Megérkezett Virág, aki kb. fél évvel fiatalabb nála. Bár Bence már többször is látta, ma mégis nagyon megtetszett neki (hja, itt a tavasz), és odament hozzá. Először megállt tőle messzebb, és tette az agyát. Háttal állt nekem, nem tudom, hogy milyen fejeket vágott, de tuti vágott, láttam a feje tartásából. Utána tipikus Bencés öles léptekkel közelített, megint vágta a fejeket Virágnak, aki értetlenül lesett. Utána odament Virághoz tök közel, belenézett a fejébe, majd leguggolt elé, és felnézett rá vígan:) Ekkor Virágból kitört a sírás:))) Bence basszus rémültem ugrott fel, és totál ledöbbent és ijedt fejjel odébb szaladt 2 métert:)) De tényleg látni kellett volna a fejét! Ő ott teszi a szépet, aztán ez az eredmény. És tuti nem értette, hogy milyen rosszat csinált, amivel megríkatta a kisasszonyt, így jól meg is ijedt:) Mert azért elég váratlan volt. Főleg, hogy ő jó szándékúan közeledett, meg vidáman, meg boldogan, aztán hirtelen elbődül a kiválasztottja:)) Hát, azt a fejet nem fogom elfelejteni, amit vágott:) Szegény kicsi nyuszi babám:)

De aztán talált megint 2 nagylányt a mászókánál. Az egyik épp leugrott és guggolt a homokban, onnan nézelődött. Bence odament hozzá, leguggolt elé, és belenézett a csaj fejébe úgy 5 centiről:) Vigyorogva:) Kicsi Bogi nem értette a dolgot, tanácstalanul nézett hol rám (látta, hogy én vagyok a hozzátartozó), hol Bencére, de ő nem szólt semmit szerencsére:) Viszont utána produkálta magát Bencének, aki hangos kacajjal díjazta az előadást:) Így a kiscsaj is boldogan adta elő magát, hogy sikeres a produkció:)) 4 év körüli lehetett. Alig tudtam elvonszolni végül, hogy mennünk kell haza:) Szerencsére Virág nem vette el végleg a kedvét a nőzéstől:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr685518524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása