Medellin 2009.02.16. 20:32

Névnapozás

Hi!

Tegnap voltunk Líviáéknál névnapozni. Kincső új oldalát mutatta be: aludt a hordozóban. Sokat. Általában ha megérkezünk valahová, és leteszem a hordozót a földre, akkor Kincső 5 percen belül ébren van, mert nincs mozgás, vagy melege van. Most végigaludta az ebédet (tehát csak egy gyerek akadályozott a rendes evésben:), és nagyon jól viselkedett. Tök csatakos volt a haja mire felkelt, úgy belemelegedett a sok bundába:))  De utána mutatott mosolyt is, meg fotóalbumot is nézegetett, úgyhogy elégedett voltam a viselkedésével:)

Bence meg egy kis tündér volt. Viháncolt, nevetett, bújócskázott... Órákig játszott egy pakli kártyával (persze nem passziánszozott), majd ő is új oldaláról mutatkozott be. Belemászott az  ágyba (amiben aludni szokott), és ott játszott:) Mert az ágy tele volt plüssállatokkal, meg egyéb játékokkal. Úgyhogy vele sem volt gond, ott ült az elkerített területen, és játszott:) Édesek voltak:)

Ma Bence baba anyuval volt angolon (basszus, most jut eszembe, hogy még mindig nem teregettem fel az akkor kimosott ruhákat!). Kincső édi volt egész nap, még mindig sokat alszik. Már még sűrűbb a napirend, tényleg nehéz igazodni az időpontokhoz. Már nem alszik egy órát, csak 40-50 percet, cserébe nincs is ébren egy órát, csak úgy 3/4-et. Egész nap hol fektetem, hol épp előveszem:) Már egész ügyesen elalszik, nem kell órákig szobrozni mellette.

Ja, viszont most pocsék éjszakánk volt, óránként keltem fel hozzájuk, mert valamelyik mindig felkelt. Most főleg Kincső. És most este fél 9 volt, mire mindkettő elaludt, holott Kincső fél 8-kor szokott már aludni. Nem tudom mi van. Remélem fognak ma aludni, mert én nagyon szeretnék:)

Holnap Bence Líviánál alszik,  úgyhogy az segítség lesz. Sőt! Valószínűleg délután mindkét gyereket átvisszük, elmegyünk Süvivel moziba, hazafelé meg felvesszük Kincsőt, és visszük haza.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr215518490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása