Medellin 2008.12.26. 20:45

Szösszenetek

Hi!

Kincsőt etetés után feldobtam a vállamra büfizni. Büfizett is, kettőt is. Utána átfordítottam az oldalára a lámpa felé, mert a babák ilyenkor még nem látnak jól, de a fényt szeretik nézni. Vagyis a fény felé fordulva nézelődni:) Tehát hátra vagyok dőlve a kanapén, Kincső fekszik rajtam kaja és büfi után, majd minden előzetes bejelentés nélkül bukik egy jó nagyot. Konkrétan a vállamtól a derekamig úsztam a tejben. Majd nekilátott egyből nyekeregni, miközben én nekiláttam törölgetni a pólómat. Na, fogtam a nyanyát, magam elé kaptam, és jól belemondtam a szemébe, hogy nagyon laza csaj, hogy miután lebukik, ég neki is áll perlekedni velem. Ahogy elhangzott ez a mondat, Kincső fogta magát, és sugárban küldte a tejet a két mellem közé, azaz a pólómba... Ami már nem sugárban jött, az a pólómon landolt... Köszi:)

Este. Kincső alszik, Bence fürdik. Kincső felkel, Bence fürdik. Nagyszerű. Kincsőt kiveszem, vissza a fürdőbe, Bence fürdik. Kincső (elnézést) fosik. Úgy rendesen, nyakig. Tisztába kéne tenni, le kéne mosni. Apa riadóztatása, hogy Bencét szedje ki a kádból, kell a terep. Bence kivágja a hisztit, sírva rogy vissza a kádba minden alkalommal, amikor Süvi nyúl feléje. Nyakig szaros pucér Kincső közben a kezemben. Nincs mit tenni, bocs Bence, Kincső ugrik melléd:) És akkor jött a meglepi, mert a víz már nem volt meleg, csak langyos. Ha hallottatok már kétségbeesett sikoltást csecsemőtől! Na, én eddig még nem:) Már engedtem is a meleg vizet, és folyó víz alatt öblítettem le a nyanyát. Az már tetszett neki, meg se nyikkant. Bence lesett csak:) Kincső törcsibe bele, futás a nappaliba, ágyra le. Vissza a fürdőbe, Bence törcsibe, futás a nappaliba, ágyra le:) Kincső hisztizik, de Bencéjé az elsőbbség, mert ő el tud szaladni vizesen és pucéran, ha akar (én meg nem szeretném), míg Kincső nem:)

Edződöm, edződöm..:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr365518468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása