Medellin 2008.11.10. 14:28

Rövid infók

Hi!

Na, annyi dolgot intéztem neten, hogy Bence mindjárt ébren lesz, nekem meg nem lesz időm blogot írni:)

Azért azzal kezdenék, hogy ma átaludta az egész éjszakát!!! Kb. fél 9 körül aludt el, és reggel 3/4 8-kor kelt. Egy nyikkanása nem volt reggelig! Remélem tudta, hogy fáj a fejem, és pihenni akarok:) Le is feküdtem korán:)

Este amúgy nem akart elaludni, mert fel volt pörögve, fürdés után ott ugrált az apján, meg játszottak egy lufival, és viháncolt megállás nélkül! De nagyon viháncolt!:) Pedig fürdés után szépen feküdnie kell, megnézni az 'esti mesét', míg felöltöztetem, utána szépen, alváshoz akklimatizálódva menni az ágyba vacsival. De apa előbb jelent meg a színen, mint szokott, ráadásul Karib tenger kalózait nézett, úgyhogy ez olyan élmény volt a kis csöppemnek, hogy 7 helyett majdnem 8-kor került ágyba. + míg elaludt... Amúgy nagyon édes volt, csak nem akarok nagyon eltérni az esti szertartásoktól!

A tegnapi napról tömören csak annyit, hogy anyunál voltunk, túl sok esemény talán nem történt. Legalábbis nem jut eszembe semmi, amit nagyon ki kéne emelnem:)

A lányom az nagyon édes viszont! Ismerkedünk egyre többet! Kitolja nekem a kis talpát, és akkor megsimizem, megfogdosom, és akkor mindig mozgatja:) Behúzza, kitolja nekem:) Tehát napok óta 'érintkezésben' vagyunk:) Ideje is már, így pár héttel szülés előtt:) Amúgy nincs semmi bajom, jól érzem magam, nem fáj semmim... Jó, néha kényelmetlen, mert rossz helyre nyújtózik (medencecsont), vagy nagyot kapok az oldalamba, de ezek pár másodperces közjátékok.

Ma megyek utoljára nőgyógyászhoz, és ultrahangra, azt majd megírom este! Utána már csak a kórházba kell járkálnom NST-re. Ideje is. hiszen mindjárt szülök! Tegnap megvettem a Tena betétet!!! :)) Ennyi megvan legalább:) Papucs, bugyi, törcsi, köntös, pizsi, fogkefe, fogkrém, és nagyjából mehetek:)) Jó, persze nyilván kell még ezer apróság, de ez a lényeg:) Ezeket hamar bedobálom már:)

Most rendeltem épp szoptatós párnát neten, meg megérdeklődtem egy másik helyen a hordozókendőt. Nagyon jót olvastam róla tegnap, lehet, hogy ezt fogom használni. Kendő + Bence babakocsival. Nem kell testvérkocsi nekem... Bár ez a kendős megoldás mindig olyan 'cigányos' megoldásnak tűnt nekem, de gyakorlati szempontból viszont zseniális. Úgyhogy leküzdöm ellenszenvemet, és kendősödni fogok.

Ha valaki még nem talált ki nekem ajándékot, vagy a (kisebbik) gyereknek, akkor bármelyiket szívesen fogadom karira is, bár én megrendelem részemről, mert úgyis én tudom, hogy milyen kell nekem:)) (A párna 4.000 Ft, a kendő 3.900 Ft) De mindkettő muszáj, úgyhogy mindenképp megrendelem őket!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr165518436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása