Hi!

A mai éjszakánk egy fokkal jobb volt. Csak éjfél körül kelt fel kétszer, utána 3-kor, majd 6-kor. Tehát azért 3 órákat alhattam én is:) De fél 8-kor már megint kint volt az ágyból, pedig nagyon álmos volt még! Megint csak a szivacsig szedtem elő, nem vittem még ki:)

Délelőtt én a hátamon feküdtem, mert 5 napja nem alszom, ő addig főleg mesét nézett. Reggel alig köhögött 2-3-szor, de délhez közeledvén már sűrűbben rátört a köhögés. Még mindig nem hurutos. Ma délelőtt csak a gyógynövényes köhögéscsillapítóból adtam neki. Az ízlik is neki nagyon:) Bár pont nem szabad csillapítót adni ennél a betegségnél, hogy a váladékot ki tudja köhögni, ne maradjon bent semmi, de úgy vagyok vele, hogy nincs mit felköhögnie (legalábbis még), úgyhogy inkább ne is köhögjön:)

Az ebéd lényegében kimaradt ma, mert nem kérte. Finom túrógombóc volt édes tejföllel, de mint tudjuk, nem szabad neki most tejtermékeket enni, és nem is kéri őket. De amikor megrendeltem az e heti kaját, akkor még nem tudhattam, hogy ezen a héten beteg lesz...

Délben lefektettem, hamar elaludt (bár jó nagy hisztit csapott előtte), és most is aludt közel másfél órát.

Délután új játékunk volt, a wc-n:))) Én kijöttem onnan, ő viszont bement. Mondtam neki, hogy jöjjön ki, mert be akarom csukni az ajtót, de nem jött. Úgyhogy leoltottam a villanyt. De a sötét sem zavarta, úgyhogy ráhajtottam az ajtót. És ez sem zavarta:) Kinyitottam, hogy megnézzem mit csinál. Persze röhögött ezerrel, hogy milyen jó kukucs játék. Mert ilyet minden nap játszunk, csak én vagyok bent, és ő zárja rám az ajtót, majd óvatosan kinyitja résnyire, míg észre nem vesz:) És most ezt játszottuk fordítva. Sőt! Miután kinyitottam az ajtót, ő próbálta meg ráhúzni/rácsukni saját magára! :) Úgyhogy a sem a sötétség, sem a csukott ajtó nem üldözte ki, nem tudtuk elhagyni a wc-t:) Én beköltöztem törökülésben az előszoba közepére, és így vigadtunk egy darabig:)

4 körül átvittem anyuhoz, mert ma ott alszik. Nagyon hisztis volt! Le sem mászott rólam, sírt, ordított, mert nem foglalkoztam vele. Azaz csak akkor volt csendben, ha a karomon cipeltem. De ezt nem akartam, úgyhogy letettem, meg én is lefeküdtem, de órás bömbölés lett belőle. De nem érdekelt, mert nagyon fáradt voltam. Fizikailag és pszichésen is. Szegény hisztis babám, azért sajnáltam, de most magamat jobban:) Úgyhogy távoztam is. Na, akkor bömbölt még nagyon, hogy látta, hogy elmegyek:(( Ennyire nem szokta meghatni, de most kicsit beteg is, fáradt is, nyűgös is, meg épp jókora ordításon volt túl. De anyu szerint hamar megnyugodott. És állítólag délután már nem is köhögött, úgyhogy nem kapott semmi szert. Anyu vett homeopátiás löttyöt a torkára.

8 körül már aludt is, holnap megyek érte!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr465518432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása