Medellin 2008.10.13. 23:17

A 'bot'

Hi!

Ma is jól aludtunk. Bence egyszer felkelt fél 2 körül, egyszer meg 1/4 5 körül - bár erre nem emlékszem, Süvi mondta, hogy bementem hozzá. Én csak arra emlékszem, hogy nyűglődött, de nem sírt, úgyhogy nem mentem be hozzá, hogy majd elalszik... De ezek szerint félálomban lehettem, mert bementem hozzá mégis:)) A lényeg, hogy 8-tól 1/2 9-ig aludt.

Délelőtt muszáj volt kicsit a lakással foglalkozni, úgyhogy a szokásos porszívózás és társai voltak soron. Ma főleg teregetni segített. Nagy hasammal kényelmesen leültem a kanapéra, a szárítót beraktam magam elé, és innentől Bence nagyon élt:) Felmászott a kanapéra mellém, megragadta a zoknikat, felmászott az ölembe, rápakolta a zoknit a szárítóra, majd mászott vissza a következőért:) Nem akarom mondani, hogy hányszor hajlonghattam le a két 'zsinór' közé esett zoknikért...:) Meg hányszor mászott át a hasamon mászás közben...:)

Ma délelőtt sem evett sokat. A reggelijét sem itta meg teljesen, és nem is nagyon tízóraizott. Csak szőlőt kért, illetve evett 2 kekszet. Amit adtam neki zsömlét, azt az egy falatot egyszer megrágta, utána kivette a szájából és visszaadta nekem...:) Erről ennyit:)

Ebéd az korán volt, mert már nagyon nyűglődött. Evett belőle eleget szerintem, bár csak a főzelékből. A feltétből csak keveset. Utána mikor szedtem ki az etetőszékből, lerúgta a tálcát a földre véletlenül. Ami azért volt jó, mert félig még tele volt a tál, és a spenót végigömlött a konyhán:) Nem baj, ilyen is kell néha:) Nekem sem kell annyit enni:) (Főleg hogy én Bence helyett is bőségesen kajálok reggelire, uzsira, meg vacsira is...)

Aludni meg baromira nem akart viszont, volt is nagy hiszti. Ki is kellett még vennem az ágyból. Sokadik próbálkozásra, sok hiszti után, végül 3/4 2-kor elaludt, és 3-kor kelt fel. Úgyhogy utolsó pillanatban sikerült letenni:)) Mert ugye a napja addig nincs borulva alvásilag, míg dél és 3 közt alszik. Ezen belül már mindegy hogy mettől-meddig-mennyit, de 3-ra legyen ébren legkésőbb:)

Délután áttolta anyuékhoz, majd később elvittük sétálni Luluval. Ma anyu elment Luluval előre sétálni, mi meg csak kolbászoltunk Bencével. Azaz mi a focipálya hosszán nem jutottunk túl, míg anyu elment az utca végéig a kutyával, meg vissza:) Az úgy 2-3 km lehet. Már oda-vissza. Vagy 4. De Bence talált egy botot, ami nem fa volt, hanem fém. A lomtalanításból maradhatott ott. Ha láttátok volna, hogy milyen boldogan böködte vele a köveket, meg a leveleket, meg a földet!:) Igaz kicsit sárga lett a tenyere, mert enyhén rozsdásodott az a szar. De azért jó móka volt:) Aztán az utca végén anyu tolta balra Bencét, én meg jobbra távoztam el. Azóta nincs infóm a kis pocokról, mert elmentünk moziba, én meg azt hittem, hogy otthon hagytam a telefonomat. Aztán kiderült, hogy nem, de akkor már késő lett volna infókért telefonálni:) Anyu azért hívhatott volna magától is, hogy mi volt este a kis pockommal..:)

Holnap valószínűleg kimegyünk Bencével az Ikeába délelőtt és nézünk neki bútort, délután meg ismét állatkertet tervezek, mert ki kell használnunk a 20 fokot és a napsütést!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr125518408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása