Hi!

Azt hiszem, ma igen rövid blogot fogok írni:) Mert Bence ugye Líviánál aludt, és ott is volt egész nap.

Bence aránylag jól aludt éjszaka, csak néha sírt fel. Volt játszótéren, elaludt szépen délután (bár állítólag keveset aludt, csak 45 percet). Nagyon szépen viselkedett egész nap, semmi gond nem volt vele, viszont még mindig nem eszik, nem iszik eleget. vagyis evett is, ivott is, de harmadát annak, mint szokott. És a pelenkákban is alig van pisi, ritkán kell cserélni.

Még mindig nem gyógyult teljesen. Nem folyik az orra nagyon, de nem kap még rendesen levegőt. És a hangja is elég vastag. De már megszokta, hogy most ez van, úgyhogy minden probléma nélkül szájon át lélegzik, és jó a kedve:)

Este szépen megfürdött, most nem akart egyből kiugrani. Tettem minden jót a vizébe: sót, illóolajat, kamillát... Viszont nagyon ordított, amikor a kukiját be akartam kenni. Még mindig piros és fáj neki:(( Bekentem a hátát is a balzsammal estére, és az orrát is kiszívtam, ami miatt megint üvöltött... És ilyenkor mindig jól kell fognom szegényt:(

Viszont nagyon hamar elaludt! 1/4 8 körül tettem ágyba mézes tejjel. Az ablak véletlenül nyitva maradt és a sólámpa is égett ugye. Fél 8-kor szokás szerint bementem lámpaoltásra, és akkor látom, hogy csukott szemmel fekszik már:) Pedig ilyenkor még hangpróbát tart, meg áll, meg rendetlenkedik:) Azért felkapta a fejét arra, hogy bemegyek (félálomban volt tuti), de mikor kijöttem, utána már nem hallottam a hangját. Remélem ma már jobb éjszakája lesz.

Én pocsékul vagyok - már a nátha miatt. A fél fülem is be van már dugulva, nem kapok levegőt, de a babámat ez nem  zavarja látszólag. A suliban békésen elvolt. De tegnap este viszont olyan derékfájás tört rám a kocsiban hazafelé, mintha kést forgattak volna a csípőmben! Na, az pocsék volt. Amúgy ez sem általános, mert most fájt először ennyire:) Tehát mindezt leszámítva jól vagyok:) Ja, és ma hívtak a nőgyógyásztól, hogy náluk felejtettem a kiskönyvet. Tuti nem volt nehéz. Ha előttem lett volna, akkor elrakom, de ugye elkérte pecsétre, aztán kiadoptt ilyen beutalókat, meg lapokat, amiket eltettem ,azt meg nyilván elfelejtette odaadni, nekem meg nem tűnt fel a nagy pakolászás közben. Úgyhogy azért is mehetek be hétfőn.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr425518406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása