Hi!

Ma nagyon hisztis napunk volt. Éjszaka megint többször fel kellett kelni hozzá, egyszer totál át volt ázva a ruhája a pisitől. Meg az ágynemű is. Meg minden... Reggel viszont egy órával korábban kelt, mint szokott. Úgyhogy gondolom azért nyűgösködött.

Délelőtt nem mentünk le a játszótérre, mert anyut és keresztapámat is vártuk különböző okok miatt, erre kiderült, hogy anyu csak 1/2 12 körül jön, Tibi meg végül délután 6-kor jött... Úgyhogy megérte otthon ülni:) Cserébe megint megtekinthettem, ahogy szegény cicát üldözi. Ma egy kis notesszal próbálta megdobni, úgy kergette. Délután meg valami nagyobbal, de nem emlékszem mivel:) Ezt nagyon tudja élvezni:) Rohangál és röhög:) Szegény cica annyira nem, de lényegében nem történik semmi, csak szaladnia kell:) A gyerek sosem találja el, célozni nem tud. Aztán egy kis mozgás nem árt a macseknak sem.:)

Ebéd után aránylag hamar elaludt, amit nem is csodáltam. most is majdnem 2 órát aludt. Szerintem mostanában 1 óra 50 perceket alszik. Uzsira kapott sütit, amit anyu hozott át. Meg egy körtét. Bár azt ebéd előtt is evett bőven:)

Aztán lementünk a játszótérre. Képzeljétek, ma még ahhoz sem volt kedve, hogy egyedül lépcsőzzön! Állt és nézett rám nyüszítve (a 'vegyél fel' hangján - olyan is van neki!!!), és még a fenekét is cipelhettem ma. A játszótér felé meg nem akart egyedül menni! Pedig mostanában mindig kiszedem a kocsiból, és egyedül megy. Persze minden irányba, nem a játszótér felé, ezért olyan hosszú mindig az út:)) Ma meg jött a lábán pár métert, utána gyorsan bekanyarodott a lábam elé, nézett fel rám, és nyüszített, hogy 'vegyél fel'. Úgyhogy kocsiba tettem, úgy toltam a játszótérig. A játszótéren lényegében nem volt senki 1-2 idősebb (7-8 év körüli) leányzót kivéve, úgyhogy csöppem elképesztő módon unatkozott. Utána nekilátott mindenen hisztizni. Nem hazudok, ma kb. 15-20 percet hisztizett a játszótéren, folytak a könnyei, feküdt a földön, fejen állt, meg amit akartok! A kb. 40 percből, amit eltöltöttünk lent. De olyan dolgok váltották ki belőle a hisztit, hogy a nagy gyerek kimehet az ajtón, ő meg nem. Mert bezártam előtte az ajtót. Meg a lányok görkorijára akart rálépni, meg az egyik mobiltartóját lehúzta a padról a földre, én meg rászóltam többször, hogy nem szabad, majd elvittem onnan. Ez újabb 5 perc fejenállás. A legdurvább hiszti viszont ez volt: egy kis fadarabot dugdosott ki az ajtó rácsán, és ez baromira tetszett neki. Én mindig visszaszedtem, és ő újra kidobta. Majd gondolt egyet, és nekem akarta adni. Mármint, hogy egyem meg. Ez nyilván nagyon édi, de én nem nyitottam ki neki a szám, hanem elfordultam, és mondtam, hogy nem. Sőt, el is vettem tőle az ágat, hogy ne döfködje vele az arcom... Erre szabályos hisztirohamot kapott (holott 1 perce még nevetgélt), és nekiesett a kezemnek, amiben a fadarab volt, és akkorát harapott belém, hogy csak lestem! Na, ekkor jól rárivalltam, és otthagytam hisztizni a földön, én meg elmentem és leültem egy padra. Én nem tudom miért volt megkergülve délután, sosem viselkedik így! Majd meguntam a hisztijét, és elindultam a kocsi felé, hogy akkor hazaviszem, mert ennek így nincs értelme. Először elindult ő is, én megfogtam a kezét, hogy vezessem a kocsi felé, erre megint összerogyott hisztizni... Azért, mert megfogtam a kezét, és irányítani akartam valamerre... Teljesen égő viselkedés:) De nem zavart (mármint persze, hogy zavart), de faarccal néztem vele farkasszemet, max. meg is mosolyogtam a felesleges és értelmetlen hisztijét, illetve teljesen nyugodtan közöltem vele, hogy baromira nem érdekel a műsor. Kár, hogy nem érti:)

Itthon viszont már édes volt. Megjöttünk, és az volt az első, hogy berongyolt, és rohant a számítógéphez. De csalódására apa még nem volt itthon, senki nem ült a gép előtt:) (Ugye előbb jöttünk fel, mint szoktunk...) Annyira édes volt:) Ahogy lelkesen rohant apához, aki még nem is volt ott:))) De amikor hazajött!! Na, akkor volt nagy kergetőzés, meg röhögés! Az egy külön műsor, mikor apa hazaér:)

És, ma még kimentünk délután a Sportmax mellett lévő tóhoz is sétálni. Babakocsit nem vittünk, hogy szalad majd a gyerek + kézben visszük. Egyik sem volt egyszerű, de végül apa felkapta a nyakába, és onnantól büszkén vonult a két pasi:) Én meg 20 méterrel lemaradva tipegtem mögöttük:) (Fa talpú magas sarkú papucsban köves úton...) Nagyon szépek voltak:)

8 körül raktam ágyba, szerintem fél órán belül aludt.

Holnap pedig megyünk strandolni!!! Anyu visz minket magával az uszodába, ahová jár heti 2-szer, és állítólag van babamedence is kint + sok baba! Úgyhogy holnap megtekintjük! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr785518348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2008.08.11. 22:44:07

:DDDDDDDD Imádom, ahogy írsz, meg az egészet:) Baromira nem érdekel a műsor, kár hogy nem érti :DDDD jót vigyorogtam ezen:D meg persze Bence produkálásai, s a sztorik:) azért megnéztem volna, hogy megy a két pasi az úton, ilyenkor vigyél fényképezőgépet! :) Ezek ritka kedves pillanatok!:)
süti beállítások módosítása