Hi!

Tegnap este nem írtam, mert nem volt net.

Képzeljétek, mi történt tegnap reggel! Bence felkelt 1/2 9-kor, vagyis pattant ki az ágyból. Átvittem a maradék innivalójával a nappaliba, betettem magam mellé az ágyba, mint minden reggel, és nekiláttam pockolni:) De úgy tűnt, hogy most nem örülni neki, sőt, mintha meg lett volna sértődve, még tüntetően el is fordult!! Még rám is szólt! Közben megitta a kevés maradék innivalóját, ami ott bugyogott a hasában. És akkor jöttem rá: a gyerek még nem kapott reggelit, én meg fél deci innivalóval akarom kiszúrni a szemét!! Ugyanis nem kelt fel 7-fél 8 körül, ahogy szokott. Bár 5-kor felkelt, akkor kapott inni, lehet, hogy azzal volt még teli a hasa 7-kor. Úgyhogy rohantam ki neki tejért, és utána már lehetett vígan játszani vele az ágyban, megnyugodott:) Anya nem akarja éhen halasztani:)

Délelőtt otthon voltunk, mert Líviáékat is vártuk; ebéd utén egy órás alvás volt, és utána mentünk le a játszótérre. Beszéltem Mercivel is, úgyhogy ő is lejött Norinával. Mondta, hogy megint volt vele orvosnál, és végre kiderült, hogy azért nem fordul meg még mindig a baba, mert valami örökletes gyenge izomzata és izületei vannak. Tehát még nem elég erős ilyen műveletekhez, és ez genetikailag öröklődik.

Bence tegnap megint magára szedett egy nagy sérülést. Vasárnap - nem is írtam - egy szép piros csíkot szedett a lábára. Ültem egy faszéken, ő meg állt a lábamnál a széknek nekidőlve, hogy vegyem fel. Felvettem, de közben a lábát végighorzsoltuk a szék kiálló fa akármilyében. Volt is nagy ordítás! Tegnap meg vígan elvolt a játszótéren, épp kukucs miatt rohant valahova vihogva, hogy elbújjon, és futtában megbotlott. Repült egyet, és két térdre esett. Az egyikről gyönyörűen lehorzsolódott a bőr, megint jött a vihogás után az ordítás. Lemostam neki, megfújkodtam, és fél perc után már nem volt semmi gond. Igaz a piros sebbe utána beleragadt egy kis homok, meg minden, de a fürdésnél szépen kiázott. Egy leheletnyi Betadine-nal is bekentem estére, ha már van:) Tegnap sikeresen beleült a kút alatti tócsába is. Azért nem szeretem, ha ott pancsol, mert néha leül, és átázik a ruhája. Igaz, hogy ritkán ül le, de tegnap sikerült. Úgyhogy lekaptam róla a vizes body-ját, és egy szál pelenkában folytathatta a játékot:) Meleg volt:) De még milyen meleg! Amiatt is volt ordítás! Nem tudott csúszdázni, mert fémből van, és kb. 70 fokos volt. Ő meg ugye egyből szaladt oda, próbált rámászni, pucér talppal.... De nem is ekkor volt az ordítás, hanem amikor a hintához ment. Gumiszőnyeg van alatta. Elsőre nem forró, de már a közepén állt, kb. másfél méterre a szélétől,amikor iszonyúan elkezdett ordítani. Állt, és ordított, én meg nem tudtam, hogy mi a gond. Ráadásul távolabb álltam tőle. Ott állt, és visított, hogy odaég a kis babatalpa:((( Megmentettem, nem lett baja:)) Úgyhogy megint kapott szandált, bár az még kényelmetlenebb, hogy minden bemegy közé. De végül a homokozóban telepedett le (kivételesen, mert nem szokott), és ott megint levettem a szandált. Egész délután lent voltunk, csak azért mentünk haza, hogy otthon legyünk, mire apa hazaér. És nem is akart még eljönni a játszótérről, nekilátott hisztizni, amikor elhoztam az aktuális programjától!

Este korán lefektettem, mert korán aludt délután. Most is sok ideig tartott míg elaludt, de így is aludt már 8-fél 9 között. És az mégsem negyed 10...

Egész este/éjjel nem kellett felkelnem hozzá, azaz végigaludt az éjszakát!! 8-kor reggelizett, és most is alszik még! De már nem sokáig, mert ma megyünk oltásra!!! Most kapja a 15. hós kötelező szurit! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr805518334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása