Hi!

Tegnap este egyedül maradtam, és ezt úgy kihasználtam, hogy 3 filmet is megnéztem egymás után, ellenben elfelejtettem blogot írni:) Bocsi:)

Tegnap megint ugyanaz volt, mint mostanában. 1/4 10-kor mentem be Bencéhez, aki épp gagyogott magában az ágyban fekve, szép csendesen:)

Ebéd után anyu jött értünk, és elmentünk az Obi-ba függönyt venni. Az az oroszlános-elefántos, amit múltkor kinéztem, nem volt már, úgyhogy néztünk egy másikat. Elég durva színe van, narancssárga-piros, de mindenképp élénket akartam. Ez is állatkás. Egy élénk színű volt még, de az Csipikés volt, úgyhogy az nem jött be annyira. Semlegesebbet akartam. A Garfield-os se volt rossz, de sárgás volt az alapszíne, mint a fal is, így az nagyon beleolvadt volna a környezetbe, abszolút nem dobta volna fel a szobát. Úgyhogy kiváncsi vagyok, hogy ez a piros-narancssárga milyen lesz:) Anyu majd megvarrja nekem a hetekben, én meg majd felteszem a karnist, és akkor majd kiderül:)

Utána mentünk anyuékhoz, mert Bence álmos volt már, úgyhogy le lett fektetve. Aztán én távoztam is, hogy amikor felkel, akkor már ne legyek ott. Mert anyuéknál aludt este (is). Úgyhogy volt jó sok szabadidőm; apa meg horgászni ment amúgy.

Ma egész nap anyuéknál voltunk, játszottunk sokat. Anyuék ugye hoztak neki pár új játékot külföldről, úgyhogy azokkal sokat játszottunk. Meg jó volt az idő is, úgyhogy sok időt töltöttünk a teraszon is. Ma iszonyú sokat 'beszélt', és annyira édes:))) Pici babahangon mondja a sok hülyeséget:)) És ahogy forgatja közben a nyelvét...:)) Meg kell zabálni:) És ma is nagyon sokat lépcsőzött. Kifigyeltük, hogy imád a lépcső közepén üldögélni. Onnan tuti jól belát mindent, jó magasról néz le ránk:) Ül, mint egy trónon, és közben iszik mondjuk:) És nézelődik:)

6 körül jöttünk haza, már 1 és negyed órája letettem aludni, és még mindig ott szenved az ágyban, nem akar aludni! Nyüszög, nyekereg, minden baja van. Én 3/4 órát bírtam vele, majd magára hagytam. Azóta sem alszik, én meg nagyon kivagyok ettől...

Holnap megyünk Gödre Hédiékhez, mert ezer éve nem voltunk náluk. Léna állítólag már nagyon sokat nőtt, fejlődött, meg lesz bográcsozás, meg minden jó program.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr105518332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása