Medellin 2008.07.23. 21:14

Unalmas nap

Hi!

A mai este sem volt egy leányálom, bár egy fokkal jobb volt, mint előző este. Legalább annyit elmondhatok, hogy 3/4 7-től 1/2 9-ig aludt... Vagyis, amikor bementem hozzá fél 9-kor, hogy mégis meddig akar még aludni (még csend volt ugyanis), akkor nagyon gyorsan, és élénken felpattant, mint aki már rég ébren van, csak még kicsit ejtőzött az ágyban. És valószínűleg így is volt:)

A mai napról nem is írnék túl sokat. Baromi unalmas volt. 2 napja itthon ülünk az eső miatt. Ma is motorozott kicsit, anyu is volt nálunk és játszott kicsit Bencével. De igazából sokat nyűglődtünk. Hol játszottunk, hol mesét néztünk, de nagyon hosszú volt a mai nap!

És este 3/4 órát bírtam vele altatáskor, utána kijöttem. 3/4 óra után még mindig nyűglődött, meg hisztizett. Vittem még be neki inni, aztán csend lett végre úgy 9 körül...

Holnap megint nem számíthatok jobb napra. Ha jól tudom, szintén esni fog. Vagy egy kocsira lenne szükségem, és elvinném játszóházba. Vagy valahová. De 3 napot ülni itthon...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr455518330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása