Medellin 2008.07.22. 21:21

Egész nap otthon

Hi!

Mert tuti elszóltam magam, ezért most borzalmas éjszakánk volt... Kb. óránként - ha nem gyakrabban - kellett felkelnem hozzá. Már éjfél körül felfedeztem, hogy kicsit nem szelel jól az orra, ezért arra gondoltam, hogy meg fog fázni. Ki is szívtam akkor az orrát, és utána már nem hallottam szörcsögni az éjszaka hátralevő részében, de így sem tudott jól aludni. A leghosszabb alvási periódusa 1/4 8 és 3/4 9 között volt... Legalább...

Ma nem mentünk sehová. Terveztem, hogy a játszótérre majd lemegyünk kicsit, de anyu sokáig volt itt délután (na nem mintha ez baj lenne:), aztán még kajáltunk, és utána már annyi volt az idő, hogy mire elkészültünk volna az induláshoz, apa addigra ért volna haza. Úgyhogy inkább maradtunk a fenekünkön.

Főleg, hogy egész nap fáradt és kicsit nyűgös volt. Nem vészesen nyűgös, de fáradt:) Énekelt sokat:) Már délben aludt, de csak egy órát, mert felkelt egy telefonra, és utána délután is olyan fáradt volt, hogy már 3/4 7-kor aludt este!!! Igaz utána volt egy kis közjáték 1/2 8 körül, nagyon sírt, ki is kellett vennem többször. De egy nagy büfi után végül elaludt, de nem számítok nyugodt éjszakára. Ugyanis ma nem kakilt. És tuti fáj, vagy fájni fog a pocija.

Ma előkaptam a kis motorját, hogy gyakoroljon. Persze főleg a duda érdekli, és iszonyat hisztis lesz mindig, hogy ő nem tudja megszólaltatni:)) Mindig megragadja a kezem, hogy én nyomjam neki:))) De ma már 80%-osan megtanult le- és felszállni a motorra. Mert nagyot kell lépni! Néha elakad a lába, mikor ülne fel, amikor meg mászik le, akkor csomószor leborul:) Vagyis leül a motor mellé, míg a fél lába még fent van:)) De menni még nem megy vele. De legalább már felül, az is valami:)

Amúgy ma más hisztit is bemutatott. Odaadta nekem a mobilomat (kis édes), hogy nyissam ki neki. (Van egy összecsukható számológép, és mindig odaadja, én kinyitom, ő becsukja és adja vissza nyitásra - és azt gondolta, hogy a mobillal is ez megy majd...) Én viszont nem nyitottam ki, hanem áttettem a túloldalamra (a kanapén ültem). Erre ő iszonyúan elkezdett hisztizni, átrohant a másik oldalamra, megragadta a telefont, és hozzávágta az ágyhoz, hogy az csak pattant. Én meg csak lestem, hogy micsoda hisztit levág! Mint egy csaj! Meg is fogom neki mondani, hogy fiúknak ezt nem illik. Bááár, lehet a kosok kivételek...:) Utána persze egyből megnyugodott, és az én reakciómat figyelte, mert ugye egyből csodálkozásomat és rosszallásomat fejeztem ki:)

De ma olyat is csinált, hogy kihúzta a nappaliban a bútor egyik fiókját, és belemászott. Beleült. Meg beleállt. Míg és mosogattam. Erre értem be.

Meg ma bújócskáztunk is!!! Iszonyat édesen benyargalt a gyerekszobába, és elbújt az ajtó mögött! Amikor nagy keresgélés után megtaláltam, akkor rötyögött egy jót, és átvágtázott a nappaliba és kizárt. Amikor végre ki tudtam tőle nyitni az ajtót, akkor megint kisurrant mellettem, és szaladt vissza a gyerekszobába nagy kacagások közepette, és megint iszonyúan elrejtőzött az ajtó mögött:))) Egy ideig ezt játszottuk, majd kizárt a gyerekszobából is...:) De annak nincs átlátszó üvege, így nem mertem nagyon betolni az ajtót, nehogy rátoljam a lábujjára:)) Úgyhogy nagyon kis pocok volt, csak én fáradtam le egy csöppet.

Egyébként azt veszem észre, hogy mostanában már nem eszik annyit. Már nem annyira falós, elvan kevesebb kajával is. Igaz rengeteget iszik. Lehet, hogy attól van teli a hasa sokszor:) De ma nem is ivott sokat, igaz meleg se volt. Amúgy nem tudom, hogy hol van a cumisüvege, amiből inni szokott, úgy elrejtette délután... Tehát, mostanság néha pár kanál ebéddel beéri. Reggelire alig eszik pár falatot. Egy negyed kenyeret. Vagy pár falat zsemlét. Most is napi 5-ször kap enni, de jóval kevesebbet kér. Mondjuk nem esem kétségbe, hogy elfogy a gyerek:))) Annyit eszik, amennyi jólesik neki:) Vagy abból eszik többet, ami ízlik.  Lényegesen egyszerűbb lesz, ha már tudunk kommunikálni, és szól, ha éhes, meg, ha nem:)))

Holnapra anyu meghívott minket ebédre, úgyhogy tuti lesz kimozdulás:) Remélem nem fog esni..

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr385518329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása