Hi!

Bence ma is aránylag jól aludt, mint mostanában mindig:) Délelőtt itthon voltunk, mert elég változékony volt az idő, de délután lementünk vagy másfél órára. Csomó ismeretlen gyerek volt lent, főleg idősebbek. Volt egy aranyos kislány, ő pl. megkínálta Bencét Pom Bear-el, vagy mi neve. Pedig Bence csak azért ment oda, mert fényes zörgős zacskót látott, amin maci volt:))) Mert amúgy nyilván nem tudta, hogy mi az:)) Aztán volt egy baromi idegesítő testvérpár - egy nagyhangú, ellenszenves kislány, meg egy nagyfejű, kis dömper öcsi. Ilyen tipikus suttyó bunkók már most. Már elnézést. De tényleg nem néztem ki többet belőlük. Hogy milyen felnőttek lesznek,  azt meg sem próbálom elképzelni. Na, azok meg rászálltak Bencére. Megfogták a kis kezét, és mindenképp vezetgetni akarták jobbra-balra. Meg felemelni. Meg átölelni. Meg simogatni. És ezt jó erőszakosan, mind a ketten. Bence elég jól tűrte, nem nyűgösködött, nem is értette a dolgot, de mindig szaladni akart valamerre:) Persze nem tudott, mert minden irányból közrefogták:) Persze a nagyi is ott igyekezett kordában tartani az unokáit, úgyhogy végül nem történt semmi különös. Felvettem végül Bencét, a kölkök meg szétszéledhettek, azaz a nagymama kiadta az utasítást, hogy akkor irány haza. De igazából Bence magának köszönheti. Leérkezésünktől kezdve mindig ott követte ezt a testvérpárt, szaladt utánuk, nézte mit csinálnak, és mindig ott mászkált a közelükben... Amúgy baromi kimerítő volt ez a másfél óra a hasamnak...

Ma nagyon csúnyán beütötte a combját, de nem tudom hova. Egy nagy piros csík van rajta, ami alvás előtt még csúnyább volt, most meg csak egy vastag csík. Ilyen zúzódás kb, vagy véraláfutás. Igazából egyszer hallottam csak sírni délelőtt, amikor felmászott utánam a létrára félig. Azon elmélkedtem, hogy talán két létrafok közé beszorult a lába. Próbálta kinyújtani esetleg, de elakadt a következő fokban. Ha nem ez volt a tettes, akkor meg nem tudom, hogy szerezte... Délután meg nagy koppanást hallottam (a konyhában voltam épp), utána meg ordítás. Én már csak annyit láttam, hogy Bence tápászkodik fel a földről. Viszont a macska a kanapé háttámláján ült, úgyhogy arra gondolok, hogy Bence felmászott a kanapéra, és valahogy leesett. Ami nagy mutatvány kellett legyen, mert sosem esett még le. Mert lemászik. Valami véletlen félrelépés lehetett, vagy nem tudom. Nem hinném, hogy simán felbukott a szőnyegen. Az nem koppant volna ekkorát.

Amúgy végre lecseréltem ma a lámpáját a gyerekszobában, ahhoz kellett a létra. Még pár hete vettem neki macis falilámpát, és azt tettem fel. Meg festettem is. Mert a régi lámpa az az volt, amivel vettük a lakást. Festésnél körbe lett kenve, de totál más alakja van, mint a mostani lámpának:) Úgyhogy más színű volt a fal alatta, ami kilógott a macis lámpa alól. De festettem, villanyt szereltem, úgyhogy már minden csodás:) Már kezdem lassan tervezni, hogy felfúrom a karnist is. Még függönyt kéne venni rá. Meg fel kell fúrnom a mérőlécet is. Meg a konyhai órát. Meg 3 képet... Vagy 4-et... Fogorvoshoz is kellene mennem a héten. Hajj.

A pocim jól van, de kényelmetlen kezd lenni minden ruha. Vagyis gatya. És ruhákat kéne vennem, azokban nyugodtan növekedhetne a hasam. És nem tudok sokat mozogni, hajlongani, emelgetni. De ez azt hiszem normális:))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr285518328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása