Hi!

Bence ma is gyönyörűen aludt, egyszer nem kellett felkelni hozzá! Tuti jót tett neki a sukorói levegő!:) 6-kor kelt fel először, akkor kapott inni (még nem reggelit), aztán 7-kor kelt fel, de akkor nem kapott semmit, mert nem kért, végül 1/4 9-ig aludt és akkor ivott csak tejet...

Napközben anyuéknál voltunk és Dóri is átjött strandolni. Bencének engedtünk vizet a még használaton kívül lévő műanyag homokozójába, úgyhogy abba bele tudott ülni, és tudott benne pancsolni. Meg ki-be közlekedni a ki-be hajigált játékai után:) Meg kapott nagy napernyőt a pancsolója fölé.

Ebéd után aludt egy órácskát, utána megint ki volt csapva a kertbe, akkor már apa is átjött. Végülis 6-ig voltunk ott, azaz 8-ig. 6-kor mentünk volna el bevásárolni, de addigra anyuék hazaértek, úgyhogy Bence még maradt míg mi vásároltunk, aztán 8-kor hoztam el. Addig meg vidáman játszott, mert anyuék hoztak neki új játékokat Svájcból. Szerintem míg vissza nem értem érte, addig pakolgatta az új játékait:))

Szörnyű dolog történt velem a Tesco-ban, még mindig szarul vagyok. Fantomfájásaim vannak, meg pszichésen is megvisel sajnos. Magába az üzletbe ilyen fém kapun keresztül kell ugye bejutni, ami kinyílik az ember előtt. 2 szárnyú. Mentünk be, én toltam a kocsit (azért én, mert az a támasztékom a hosszú úton:). Süvi oldalán kinyílt, az enyémen meg nem, és nekitoltam a kapunak, amiben gyönyörűen fennakadt a kocsi, én meg felkenődtem a bevásárlókocsi fogójára. Pont a hasamon. Azaz az alhasamon. Azaz pont a gyereken. És nem kicsit! Úgy jó lendületből. Nagyon nem volt kellemes, nagyon megijedtem, nagyon felháborodtam (képzeljétek, utána kinyílt...), és egész vásárlás alatt a hasamat fogtam. És azóta is mindig elkezd fájni kicsit, vagyis inkább csak érzem, de nem görcsöl, meg semmi. Azért mondom, hogy inkább pszichoszomatikus. Szegény baba agyon lett nyomva:( Tudom, pici még, ott van csomó magzatvíz, méhlepény, méh, méhizom, hasfal, izom talán, háj, akármi, úgyhogy tuti nincs semmi baja. De legszívesebben elrohannék egy ultrahangra, hogy tényleg minden rendben van-e odabent. Bár nem egyszer hall (inkább olvas) olyat az ember, hogy a durva, iszákos férj lazán hasbarúgja a 9. hónapban lévő feleségét is, mégis megszületik épen a gyerek... Ilyen szörnyű esetet! És teljesen váratlanul, ki sem lehet védeni egy ilyet! És most tök stresszben vagyok. Bár, mivel ugye véletlenek nincsenek, valószínűleg ez egy figyelmeztetés volt, hogy kezdjek már jobban odafigyelni magamra, és a pocimra, meg persze a pociban növekvő kislányra. Azaz kevesebb rohangálás, emelgetés, több pihenés, stb. Vááá, nagyon szörnyű:((( Most bőven a hasamra fogok koncentrálni, mert másra nem is tudok azóta...

Bence 9 után aludt el kicsivel, de felügyelet nélkül, vacsi után nem sokkal. Holnapra még nem tudom mi a program, de talán megyünk majd át anyuékhoz is.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr765518327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása