Medellin 2008.07.19. 21:41

Sukorón

Hi!

Ma is jó sokat aludtunk. Igaz többször fel kellett hozzá kelni éjszaka, de végül 1/4 10 után kelt fel - amikor bementem hozzá, hogy felkeltsem...:)

Utána mentünk állatkákat etetni, majd lementünk Sukira. Az utolsó 10-15 kilométert már nagyon nehezen bírta szegénykém, aztán kiderült, hogy teljesen át volt ázva pelenkája, meg a gatyája. Nem volt a pelusban több pisi, mint szokott lenni, csak ugye rajta ült.. És kinyomódott a cucc. Úgyhogy nem is csodálom, hogy már majd' kiugrott a helyéről az utolsó métereken...

Sukin nagyon jó dolga volt. Kapott kis medencét, ami fel lett fújva és eg fa árnyékába ki lett téve a fűre. Nagyon pancsolt a kis csöppem:) És az volt a szórakozása, hogy kidobálta a medencéből a játékokat, kimászott, összeszedte a játékokat és bedobálta őket a medencébe, majd bemászott utánuk:)) Majd kezdte megint kiszórni őket:)))

Meg volt olyan programja is, hogy szilvát szedett a teraszon. A földről, amik lehullottak a fáról. Ezeket vagy ledobálta a teraszról, vagy összetrancsírozta őket a kis kezében (ha elég puhák voltam), jó esetben még szét is kente magán, vagy egyszerűen megpróbálta visszatenni őket a fára:))) Mert a szilvafa ága az kb. talajig lóg, úgyhogy akár Bence is tud szüretelni róla szilvát, de ő inkább pakolgatta volna vissza egyesével a szilvákat a fára:))) Annyira édes:))) Délután aludt 40 percet, ami nem sok, de legalább nem nagyon csúszott el az alvása miatta. Mert Jóval 2 után aludt el, és 3-kor kelt. Ha pl. 4-kor kel, akkor sosem fektetem le este időben...

Én elég sokat tudtam pihenni, mert Dóri és Lívia felváltva figyeltek a babára, amit innen is nagyon köszönök! Amúgy készült csomó kép, ha megkaptam őket Dóritól, akkor felteszem őket. Lehet, hogy már holnap este!:)

Hazafelé már jobban bírta az utat, mert Dóri hátul ült vele, és szórakoztatta:) Este 3/4 9 körül aludt el.

Ja, és még valami. Ízlett neki a sukorói sárgabarack, pedig itthon nem nagyon ette, és imádta a savanyú szilvát!! :) Pont egy olyat ettünk, ami még kemény volt, meg zöld, még nekem is nagyon savanyú volt, ő meg ott állt mellettem rendületlenül és tátotta a kis csőrét az újabb falatért:))) Mondjuk csak kis körömnyi darabokat adtam neki, hogy ne töményen legyen savanyú, lehet azért tetszett neki - mert csak enyhén volt savanykás. Mindesetre meglepődtem. És evett dinnyét is, sárgát és görögöt is. Nem is figyeltem, de biztos ízlett neki (én nem ettem, kvázi nem én etettem, és nem is figyeltem, mert olvastam:))) Úgyhogy csomó gyümit kapott ma!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr545518324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása