Hi!

Bence ma éjszaka elég jól aludt. Párszor fel kellett hozzá kelni még fél 2 előtt, de utána aludt bőven! Reggeli után fél 10-ig! És ennek ellenére délután is hajlandó volt időben lefeküdni, és több, mint egy órát aludni! (1 óra 20 percet!) Most tettem le fél 9-kor, és úgy hallom szépen el fog aludni, anélkül, hogy be kéne mennem hozzá. Kicsit gagyog, de amúgy már most csendben van!

Délelőtt áttoltam anyuékhoz, Süvi már dolgozott, így kocsi nélkül voltunk. Megetettük az állatkákat, játszottunk, megebédeltünk (még mindig rakott kelt, amit nagyi csinált, és Bence imádja:), utána mentünk haza. Ma nem voltunk játszótéren, bár nem volt rossz az idő, de délelőtt volt a teraszon, délután átmentünk Líviához Lió lakásába könyveket válogatni, aztán este megint anyuékhoz mentünk, úgyhogy nem ültünk nagyon itthon. Úgy gondoltam ennyi esemény elég egy napra, nem kell még játszótér is:) Főleg, hogy én sem bírok azért annyit egy nap... Ma többször úgy éreztem, mintha egy tégla lenne a hasamban. Ma amúgy is fáj kicsit a hasam (gyomrom?), úgyhogy eleve érzékenyebb vagyok, de azért ez túlzás az ötödik hónapban... Ismét felmerül bennem: mi lesz itt később?? Pedig Bencét már a lépcsőn sem cipelem karban. Szépen megfogja a kezem, és megyünk együtt le. Meg fel. Csak akkor veszem fel, ha más irányba akar menni:) És ha nem választ más irányt, akkor a kocsiig is szépen egyedül gyalogol el. Ahhoz már nem kell fogni a kezét:)) De pl. ma is 2 helyen voltunk boltban, és oda nem viszek babakocsit. Csak 1-2 dologért ugrottunk be, meg el se férne. És ilyenkor vinni kell, mielőtt megszökik, vagy mindent lepakol a polcokról...

Mert ugye hiába beszél neki az ember (még). Én legalábbis (még) hiába. Hajj, tegnap mondták Gabiék (Kata szülei), hogy Kata már egy-két egyszerű mondatot is tud mondani. Szépen magától. Ilyen 3-4 szavas, de tökéletes mondatokat gyárt. És persze mindent megért, és már csomó-csomó szót tud. Gabiék mindig felírják egy kis füzetbe, hogy milyen új szavakat tud már Kata, és már 3 oldalt teliírtak! Kata ugyebár 2,5 hónappal idősebb Bencénél. És amikor annyi idős volt, mint Bence, akkor már javában mutogatta az állatokat a kiskönyvben, és mondta a hozzátartozó szavakat, mint pl. "háp-háp" (kacsa). De Gabi meg mondta, hogy Kata még mindig nem mer egyedül közlekedni, csak ha fogják a kezét, lépcsőzni abszolút nem lépcsőzik, míg Bence már hónapok óta egyedül rohangál. Úgyhogy ki ebben, ki abban fejlődik előbb. Meg a lányok ugye előbb kezdenek beszélni. Ugye?? :))

Én ma kicsit nyomott vagyok, mint mondtam, tégla van a hasamban (vagyis egy kislány, de ma téglát játszik), és kényelmetlen a nadrág. Nyomja a hasam. De kb. akkor is, ha be sem gombolom, csak fel van cipzározva valameddig. Sőt. Ma még a bugyi is szorítja a hasam, pedig nem egy nagy darab. Mármint a bugyi. A hasam az:) Viszont Lívia és Dóri (és nyilván a férjem is) megállapította, hogy gyönyörű kismama vagyok, és tuti megfordul utánam minden pasi még így is:) És csodás a dekoltázsom:)) Ami tök jó, bár ez csak a melltartómnak és felsőm szabásának köszönhető:) A mellbőségem még változatlan (sajnos). (Miért van az, hogy minden MÁS nőnek már az első 2-3 hónapban le kell cserélnie az egész fehérneműs ruhatárát, mert a hormonok miatt már akkor vagy 2 számot nő a mellük?) De a lényeg, hogy mindegy, hogy nézek ki, a fiam akkor is szerelmes belém:)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr105518323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása