Medellin 2008.07.02. 20:55

Baleset:(

Hi!

Bence ma nagyon sokat aludt! Nem jól, de sokáig. Éjszak sokszor mehettem be hozzá, minden este valami baja van, meg hajnali fél 6-kor is már nyitott szemmel gügyögött - bár csak inni adtam neki, reggelit még nem - , de végül aludt tovább a negyed 7-es reggeli után, egészen 3/4 9-ig! Este 7-től reggeli 3/4 9-ig! Igaz kis megszakításokkal ,de akkor is rengeteget!

Délelőtt lementünk a játszótérre, még a nagy hőség előtt. Iszonyat sokan voltak lent, olyan gyerekek is, akiket nem is ismerek látásból sem. Dáviddal már megint gond volt:( Igen, ez az a kisfiú, akire már többször panaszkodtam. Odament Bencéhez, és átölelte. Bence eléggé meglepődött és próbált hátrálni, de nem tudott, mert Dávid fogta. Ennek az lett a vége, hogy Bence hanyatt esett, Dávid meg rázuhant. Az esést úgy kell képzelni, hogy teljes hosszában eldőlt, és a fején landolt:((( Nem betonon, de ilyen lerakott kövön. Tehát keményen:( Piros véraláfutásos egy folt a kis koponyáján. Úgy sírt, zokogott, szegénykémet alig tudtam megvigasztalni:( Ott mászkál vidáman, vigyorog, tapsikol, nézelődik ,aztán ez a vége:(( A szívem majd' megszakadt:( És ezek olyan fél pillanat alatt történnek, hogy ugrani se lenne idő senkinek. Csak nézni, ahogy megtörténik. Dávidot elvitte az anyja a játszótér másik végébe, meg jól leszidta, meg bocsánatot  kért, meg mondta, hogy jobban fog figyelni a fiára Bence közelében, mert Bence még pici. És ugye mit tudok erre mondani? Főleg, hogy Dávid nem megverni, elgáncsolni, bántani jött oda Bencéhez, hanem megölelni... Tervezem, hogy legközelebb, ha Dávid a közelemben lesz, akkor megmondom neki (vagy megfenyegetem), hogy Bencéhez nem érhet hozzá egy ujjal sem. Se ölelgetés, se semmi. Megérteni megérti, kérdés, hogy szót is fogad-e, illetve megjegyzi-e. Elvégre heti 1-szer, ha találkozunk átlag. Nehéz ügy. Szegény pici babám:((

Délután átmentünk anyuékhoz, és végre le tudtam fektetni aludni. Igaz fél órámba telt, de fél 3-tól 3/4 4-ig aludt. Én keltettem, mert tartottam tőle, hogy sokat fog aludni, és este nem tudom majd ágyba tenni. Igazam is volt, este 9-re ha elaludt...

Utána kimentünk kicsit medencézni. Most nem kapott semmi úszógumit, csak fogtam a kezét és sétáltunk a vízben. Én át sem öltöztem, elvégre térdig sem ér nekem a víz:)) Szoknyában is lehetett gyalogolni:) Utána a kertben mászkáltunk (ő tök pucéran:) Ma is volt hiszti! Le akarta szedni az egyik muskátliról a virágokat, én meg megint nem engedtem. Rácsaptam a kezére, lehessegettem, elhúztam onnan a kezénél fogva, stb. Pár ilyen alkalom után felháborodott, elkezdte csapkodni a kezem és nekem rontott! Dühösen, csapkodva nekem rontott! Megragadott a két kezével és megint rácuppant a karomra. Csupa nyál lettem, de harapásra még nem vetemedett. Kíváncsi vagyok hova fejlődik majd ez a 'szép' új szokása... Mert ahhoz mérten kell majd cselekednem. Épp ma beszéltük meg Dóriékkal, hogy 3 tűz jegy van. A kos (Dóri, Bence és én), az oroszlán (Lívia) és a nyilas, ami a születendő babám jegye lesz:))) És a ráadás: Bence aszcendense oroszlán. Dupla tűz. Amúgy biztos nem lesz sok bajom vele...:))) (Amúgy Dórinak és nekem is nyilas az aszcendensünk - épp most ellenőriztem az enyémet is - úgyhogy mi is dupla tüzek vagyunk:))) Úgyhogy Bencével tuti jó meccseink lesznek. Mindig az nyugtat meg, hogy most végre én vagyok a szülő:) És nem én fogok szívni (jó esetben), és én kerülök ki a csatákból győztesen (remélem) :))))

Este volt náluk Lívia és Dóri és Bence nagyon elemében volt! Mondhatni tette az agyát:)) Nevetett, huncut volt, édes volt, meg minden:) Dóri lufit akart fújni neki rágóból, de nem tudott, mert Bence mindig el akarta kapni a nyelvét:) Így Dóri csak a nyelvét tudta öltögetni): És pár perc múlva Bence is nekilátott:))) Annyira kis sután csinálta:))) Mondhatni próbálgatta, hogy lóg ki jobban a nyelve:))) Hatalmasra tátott száj, és állig lógatott nyelv:) Már amikor kidugta rendesen:) Mert azért neki még koncentrálni kel ilyen új mutatványokhoz:))) De utána lelkesen mutogatta a nyelvét nagy komolyan, vagy 5 percig:))) PErsze mindenki dőlt a röhögéstől, mert nagyon mókás látvány volt:) Néha ivott pár kortyot - biztos ki volt már száradva a nyelve - de utána folytatta:))

Tegnap nem írtam, hogy bukfencezett az ágyon:))) Állt megint a fején, nagyon élvezte, és nagyon akart valamit csinálni ebben a pózban. Úgyhogy fogtam, és átlendítetem a fején:) Láttátok volna, hogy kacagott!!!:))) Utána ő próbálta:) De azok inkább olyan oldalra vetődések voltak:) De annak is örült! Nevetett, és már állt is vissza a fejére:) Remélem ezt csak ágyon próbálja a jövőben is, különben jól megütheti magát... De nagyon édes volt!

Holnap megint megyünk anyuékhoz.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr685518309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóripóc 2008.07.03. 01:34:45

:DDDDD Hűűű, hát az szuper volt :D Annyira édes volt ma! Persze mindig az, de ma különösen tündéri volt, anyuval hazáig áradoztunk:D Hát ez nyelvöltögetés kész volt :))) Amúgy nem, az én aszcendensem víz, ugyanis Rák vagyok. Mármint Kos vagyok, az aszcendensem Rák én ugye 84-ben születtem délelőtt 11:40-kor, és ha minden igaz, a Holdjegyem Skorpió... érdekes, mi? :) Lényegében tűz és víz vagyok egymagam :DDD

8249 2008.07.03. 21:52:41

Ja, akkor magammal kevertelek össze:) Mert azt hittem én vagyok a tűz és víz, mert nem tudtam, hogy nyilas vagyok-e, vagy vízöntő:))) De megnéztem:) Akkor bocsi:)
süti beállítások módosítása