Medellin 2008.06.30. 20:36

Labdázik:)

Hi!

Bence este elég későn aludt el, majdnem fél 10-ig nyűglődött az ágyában. És éjszaka kétszer is felkelt, ebből egyszer ki is kellett vennem, úgy sírt! Ült az ágyban, amikor bementem, és zokogott. És a karomban is még egy ideig. És nem tudom az okát! Se pisi, se kaki, se semmi. Inni is kapott. Lehet, hogy rosszat álmodott? Végül elaludt az ölemben, visszatettem és a reggeli után 3/4 10-ig aludt! Még sosem aludt ilyen sokáig! Persze emiatt délután is jól elcsúszott az alvása, 6-kor kelt fel:) Igaz nem nálam, mert ma anyunál alszik:) Kikövetelte magának, hogy a többi este nem ér rá, viszont neki KELL a Bence, úgyhogy ma alhatna ott:)) Ott is alszik:)

Napközben nem volt sok extra. Takarítottunk, mostunk, teregettünk... Majd délután lementünk a védőnőhöz. Most sem Bence miatt, hanem szívhangot keresni a hasamban:) Megtaláltuk!:) Illetve kértem időpontot a következő szurira, mert 15 hónapos korában esedékes. Júli végén megyünk, mert már telített a naptár addig.

Délután még a Tesco-ba is elugrottunk Bencussal pénzt kivenni, és onnan vittem anyuékhoz. Itthon ma nagyon pocok volt, sokat labdázott! Felkapta a labdát, eldobta, ment utána, megint felkapta, és megint eldobta:) És látszólag nagyon élvezte:)

Van egy kis fehér csík a hasán, olyan, mint egy heg. Szerintem nyaraláskor lett egy pici színe, azért tűnt elő ez a részlet a hasán. Ott nem barnult le, mint ahogy a hegek nem szoktak, csak az a furcsa, hogy a hasán még sosem sérült meg! Igaz máshol sem, de a hasán tuti nem! Még karmolás sem lehetett, hiszen ott mindig ruha van rajta! Így született:) Biztos a hasamban alkotott még valamit:) Vagy nem tudom:)

Remélem napokon belül lesznek képeim, majd feltöltöm őket, és meg lehet nézni! Aputól, anyutól, Renitől és Tibitől várok képeket. Úgyhogy lesz bőven kép a nyaralásról!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr685518306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2008.07.01. 13:06:05

Kíváncsi vagyok a képekre!!!! :) És még nem derült ki, hogy fiú lesz-e vagy lány????
süti beállítások módosítása