Hi!

Elnézést, hogy az elmúlt 2 napban nem írtam, de így jött ki. Szerdán Bence 9-kor aludt el, én meg utána gyorsan megnéztem a Narnia2-t, csak senki nem szólt, hogy több, mint 2 órás film... Akkor már nem ültem be a gép elé:) Tegnap meg apának volt koncertje, arra mentünk már korán, meg előtte készülődés, stb... Meg későn értem haza...

Úgyhogy akkor dióhéjban. Bence feneke már igen szép, már nem piros, csak egy helyen látszik még halványan. Az elmúlt 2 napban nagyon be volt rekedve, de mára már az is jobb. Szerintem az esti ordításoktól volt a rekedtség. Azért le akartam volna vinni megnézetni a torkát a dokinénivel így nyaralás előtt, de letettem róla, nehogy összeszedjen valamit a rendelőben utazás előtt 2 nappal... Főleg, hogy ma hallottam, hogy milyen csúnya vírus van már megint! Influenzának az új példánya, ami a láz mellett izületi gyulladást okoz!! És Hédi mindkét babája beteg! El tudtok képzelni egy 3 hónapos csecsemőt izületi gyulladással és lázzal? Elképesztő! Remélem nagyon hamar meggyógyulnak. Bence torka meg jó lesz úgy, ahogy van...:)

Nagyon édes, hogy mennyit pakol mostanában! Mindent felkap, betesz a fiókomba (amiben a sminkes cuccokat tartom), majd rázárja a fiókot. Később visszamegy, előszedi a valamit, és visszaviszi a helyére:))) De ez a valami lehet épp a halak etetőpohara, cumisüveg, egy pár zokni, mobiltelefon, távirányító, bármi! :) De később kiveszi, és visszateszi oda, ahol találta:) Kis okos baba:) Nem tudom miért az a fiók a kedvence... Biztos sok pakolnivaló van benne:)

Az elmúlt napokban nem voltunk lent a játszótéren, mert vagy esett, vagy máshol voltunk lakáson kívül, vagy valami. Pl. ma sem vittem még le, mert 3-kor aludt el. Alvás előtt meg sosem akarom levinni, nehogy épp 5 perc után lásson neki hisztizni lent, hogy ő álmos. Ha fix lenne a kelése, fekvése, akkor kiszámítható lenne, és nem lenne gond. Alvás előtt-után lehetne menni. De ma amúgy is 70 fok van. Bár nem tudom ez miért zavar, amikor 24 óra múlva Lignano-ban leszünk, és ott sem lesz hűvösebb. És nem is a lakásban fogunk ülni fél nap. Vagy egész nap.

Bencét tegnap délután vittem át Líviáékhoz, ott is maradt éjszakára. Szerencsére most jól aludt, csak egyszer riadt fel, de utána aludt fél 8-ig. Majd fél 9-ig:) Én meg AFP vizsgálaton voltam reggel. A dokira csak 20 percet kellett várnom (nem emlékeztem hányra kell mennem, így fél 8-ra mentem. De fél 8-tól minden reggel konzílium van nekik - vagy mi.). A vérvételes papír kiadására szintén kellett nagy 15 percet várnom, de addig legalább beszélgettem egy kismamával. Még most is csak hüledezek, ha eszembe jut. Szép kis pocija volt már, megkérdeztem tőle, hogy hányadik héten jár. Mondta, hogy nem tudja, mert ő már visszafelé számol. 28... - itt azt hittem, hogy a 28. hétben van, mert 6-7 hónaposnak tippeltem a méretei alapján), majd így folytatta: -adikára vagyok kiírva, egy hét múlva szülök. Itt kb. a földig esett az állam.:)) Komolyan akkor hasa volt, nekem a 6. hónapban. Ő meg röhögött, hogy igen, mindenki le van döbbenve ezen, ő is izgult eleinte, de mivel a baba már pár hete is 2,5 kiló felett volt UH alapján, így nem izgul. Ekkora a hasa, és kész:) Nem mondom, irigyeltem! Meg láttam olyan kismamát is, aki beviharzott reggel, elegánsan, magas sarkúban, végigrohant a folyosón, és hátulról semmi nem látszott rajta! Csak annyi, hogy v.mi sietős üzletasszony, aki túl akar lenni a reggeli kórházas akármiken, mert nem akar késni munkából:) És mint aki nem is vár gyereket! Semmi csoszogás, semmi lelassultság, semmi. Pedig akkora hasa volt, mint a fent említett lánynak. Úgyhogy az is lehet, hogy szülni szaladt be:)))) Mindenesetre a 6. hónap után volt. Én ekkor már nem voltam ilyen fürge... Meg elegáns...

Vért levették (csak én voltam), és 9 körül szerintem már Líviáéknál voltam.

Másik fontos hír. Most érkezett meg a Down-kór szűrési leletem, vagyis a 4-es teszt. Örömmel jelentem, hogy minden negatív, bár nem is vártam mást:) És AFP-t is mértek, úgyhogy ha a kórház megint rossz értéket kap, akkor tudom lobogtatni a papíromat, hogy márpedig jó, és nem megyek további vizsgálatokra:) Még valami Edwards-szindrómát, meg velőcső-záródási rendellenességet néztek. Úgyhogy nyugodtan indulhatok nyaralni:)

Más érdekes esemény most nem jut eszembe... Holnap reggeltől egy hétig nyaralok, úgyhogy legközelebb jövő hét szombaton, vagy vasárnap fogok írni bejegyzést. Majd megírom, hogy Bencének hogy tetszett a tenger, és hogy bírta a meleget!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr335518302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása