Medellin 2008.06.12. 20:51

Nagyon édes:)

Hi!

Reggel 8-ra mentem vérvételre. Azaz már 3/4 8 körül levették a vért, mert nem kellett megvárnom az orvost, nekem csak az asszisztens kellett. Aki már rég bent volt. Nem emlékszem, hogy utoljára mikor fájt így egy vérvétel! Ez a nő tuti nem volt olyan gyakorlott, mint a kórházasok, akik napi 1000 szúrást csinálnak kb:)) És minimum egy kötőtűt döfött belém! Alig bírtam hazavezetni, úgy fájt a karom.

Anyuékhoz már 8 után nem sokkal megérkeztem, de túl sok tennivalóm még nem volt a reggelizésen kívül, mert Bence kb. fél 10-ig aludt...:) Igaz 5 és 7 között végig nyűglődött, biztos azért nem aludta ki magát. Pedig pár korty víz mindig segít, de anyu nem adott neki. Igaz nem is volt miből, mert elfelejtettem átvinni a kajásüveget, így a vizesüvegben volt a vacsi/reggeli...

9 körül mentem a vért leadni a laborba. Felvették az adataimat, meg mondták, hogy nem pont ilyen csőbe kellett volna, de azért elméletileg megteszi. Én és a csövek... Azt mondták piros. A nő sárgába vette le, de mondta, hogy ez lényegében piros vagyis ugyanazt tudja, csak azért sárga, mert nagyobb. Több vér fér bele:) Heti egyszer van szűrés, minden csütörtökön, de a mait már megkezdték akkor, mire vittem a vért. Úgyhogy lefagyasztják, és jövő héten végzik el a vizsgálatot. Péntek délutánra lesz eredmény. Úgyhogy most izgulhatok! :) Ha nem mentem volna vizsgálatra, akkor nem lenne miért izgulnom, de így, hogy eredményt várok...:) Hülye paráztatós vizsgálatok! Mondjanak le!:)

Utána hazamentünk, kicsit pihentem, majd ebédeltünk. anyutól kaptunk levest, azt jól megettük, majd sütöttem palacsintát, túrósat. Bence úgy ette, mint akinek fizetnek érte! Csak egyet adtam neki, de szerintem tudott volna többet is enni:) Utána lementünk a játszótérre, ami üres volt fél 2-kor. Mondjuk nem sokáig, mert Mercivel megbeszéltem, hogy ők is jönnek le Norina babával. Bence szépen mászkált, meg igen jó kedve is volt, úgy nem volt vele sok dolog. Amikor meg nyűgösebb lett, akkor elmentünk cicakaját venni (meg jégkrémet:),  utána Merciéket kísértük el a pékséghez, és én is vettem egy kis perecet, amit megosztottam Bencével, majd elindultunk mindnyájan hazafelé. Norina enni, Bence aludni. Ez volt negyed 3-kor. Bence nagyon jól viselkedett a kocsiban is, ivott, evett, elvolt, nem nyűgösködött, hogy fáradt. Erre mit látok, mikor hazaérünk a házhoz? Bence ott alszik édesdeden a kocsijában! :) Úgyhogy felvittem kocsistul együtt, és csak a szobája előtt szedtem ki. Kicsit felkelt, de az ágyában egyből aludt tovább:)) Kis édes! Így kéne mindig! Ha fáradt, akkor ne nyűgösködjön (sem a babakocsiban, sem az autósülésben), hanem aludjon! Alvás után sütöttem neki még egy palacsintát, és annak is nagyon örült:) Még le akartam vinni, de megint beborult, meg hideg lett. Meg ugye eső lett a vége megint.

2 agyon édi dolgot csinált ma! Van a kutyás telefonja. Ha megnyomja rajta a szürke gombot, akkor zenél, majd a végén azt mondja a telefon, hogy bye-bye! Zenénél Bence úgy táncolt, úgy headbang-elt, hogy csak lestünk apjával:) Teljesen meg volt vadulva! :) És amikor a telefon azt mondta, hogy bye-bye (bábáj), akkor Bence ugyanolyan hangsúllyal válaszolt, hogy "ájjáj". Vagy "jájjá". de tényleg ugyanazzal a hangsúllyal, mint a telefon! Annyira édes volt, hogy azt hittem megbolondulok! :) Remélem azért az első szava magyar lesz...:)

A másik édi dolog meg fürdéskor volt. Apa behozta a kádba, de még ott volt a cumisüveg a kezében. Lényegében üresen. Úgyhogy betartotta a csap alá, amiből folyt a víz a kádba:) Külső mosáson kívül semmi nem történt, vagyis az üveg nem lett teli (meleg) vízzel, de a kis eszét! Hogy tudja, hogy az üveget víz alá kell tartani, azután lehet inni belőle! Pedig otthon nem is csapból, hanem üvegből töltöm bele a vizet. Kicsi bolond okos pockom! Úgy lesi el a dolgokat! Csak neki még nem megy:) Aranyom:)

Este nem lehetett lefektetni, baromira nem akart aludni. Úgyhogy kivettem még 1/2 9-ig, a meccs kezdetéig, de utána is akkor ordítást vágott le, hogy beteszem az ágyba! Végül be kellet mennem hozzá, és végigasszisztálni míg elalszik... Ami nem volt könnyű, mert a sok sírástól félig bedugult az orra, és nem kapott rendesen levegőt... Szerintem fél 10 is megvolt, mire elaludt...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr525518294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása