Medellin 2008.06.11. 20:20

Szerda

Hi!

Ma éjszaka is a szokásos volt, 2-szer keltem fel hozzá, de utána aludt tovább. Reggeli fél 7 körül, alvás fél 9-ig. Én olyan ájult voltam, hogy fél 10-kor meg kellett erőltetnem magam, hogy kimásszak az ágyból, és csináljak magunknak reggelit/tízórait. Biztos az időjárás. Ennyire nem szoktam K.O. lenni.

Délelőtt már nem volt sok esemény, kicsit takarítgattunk. Porszívózás után feltakarítottam az erkélyt is, mert a mostani esőzések csomó földet vertek be a virágtartókból. Úgyhogy utána Bence boldogan randalírozhatott odakint is:)

Egy szál pelenkában, mert kánikula volt. Dél után átmentünk anyuékhoz, mert ebédre voltunk hivatalosak:) Mire átértünk, addigra én már teljesen ki voltam készülve... Úgy gyalogoltam le az utolsó métereket, hogy már nincs messze..:)) Tudvalevő, hogy anyuék 6-800 méterre laknak tőlünk:) De kocsit tolva, babásan, melegben...:)

Délután ott is aludt, utána 5-kor mégis elmentünk Reniékkel vásárolni. Egész jól bírta ahhoz képest, hogy már odafelé ásítozott. Igaz sokszor kellett karban vinni, de nem voltak nagy hisztik, meg sírások. A legjobb program mindig az öltözőfülke volt:) Félrehúzni a függönyt, és belesni Renihez, meg üres fülkékben állni, és bámulni a tükörben magunkat:))) Tehát ott tobzódott nagyon:)

Ma anyuéknál alszik, én meg holnap reggel megyek vérvételre. Líviáék háziorvosa vesz le tőlem vért. Igaz közben az ismerősömmel nem tudtam értekezni, hogy e heti vér lenne-e jobb, vagy jövő heti. De a net szerint a 15. vagy a 16. hétben kell levenni a vért a vizsgálathoz (ez már a kombinált teszt lesz, nem a sima Down szűrés, amit 12-13. hétben kell.) Én meg holnap töltöm be a 15. hetet és kezdem a 16.-at, úgyhogy úgy döntöttem, hogy legyen jó nekik a holnapi vérem a vizsgálathoz:) Ha mégsem jó, akkor jövő héten is megpróbálok szerezni:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr515518293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása