Medellin 2008.06.09. 15:16

2 apróság

Hi!

Tegnap két dolgot elfelejtettem megírni.

Az egyik az, hogy tegnap mentünk volna baba-mama expóra. Kaptunk rá ingyenjegyet is Boritól. Az volt a terv, hogy Bence alszik egy nagyot, és utána indulunk. Mert alvás előtt necces elindulni, mert sosem lehet tudni, hogy épp mikor lesz álmos. Tehát, tegnap a hajam is kihullott mire elaludt, ugyanis többszöri lefektetés, és órás altatások után délután 4-re kegyeskedett elaludni! Ez után próbáljon meg bárki expóra indulni...

A másik pedig egy kérés felétek. Nem tudom, hogy szokott-e valaki közületek Shell-nél tankolni, de most van ott egy akció. Ha az ember minimum 25 liter benzint vásárol, akkor nagyon kedvezményesen, párszáz forintért hozzájuthat egy Forma1-es Ferrari autóhoz (természetesen modell játékautó; de ha tud valaki igazit szerezni...:) Mi már szereztünk egyet, de azt viszem ajándékba Máténak a babazsúrra. De az ötlött az eszembe, hogy talán is Bence is örülne 1-2 autónak, elvégre fiú (elnézést: férfi!) és elmúlt egy éves. És még nincs autója. Úgyhogy a kérésem a következő: ha valaki Shell-nél tankolna min. 25 litert, az ne felejtsen el kérni egy Ferrarit, kifizetem azt a kb. (max.) 400 forintot. Nem tudom, hogy meddig tart az akció, mi viszont most tankoltunk, és lehet, hogy a következő tankolásunknál már nem lesz. Úgyhogy ha tudna valaki szerezni egyet (kettőt, hármat:), azt nagyon megköszönném, és ki is fizetném!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr175518289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása