Medellin 2008.06.08. 22:06

Zabagép

Hi!

Na, ilyen is csak anyuéknál van... Ma 3/4 10-ig aludt Bence, és akkor sem magától kelt fel! Reggelizett valamikor reggel, meg felkelt fél 9 körül is, mint mindig, aztán kicsit gagyogott, meg ácsorgott, de mivel látta, hogy anyu is ágyban van még, ő is inkább visszafeküdt... Lehet nekem is egy szobában kéne aludnom vele, és ha látja, hogy még én is alszom, akkor ő is visszafekszik, és átaludhatnánk a fél délelőttöt! :)) Na nem mintha panaszkodnék a fél 9-es kelések mellett... :) De az én állapotomban kell is pihenni:))

Túl sok esemény nem volt ma. Anyuéknál voltunk ugye, de ma nem mehetett ki a teraszra jó sokáig. Mert a terasz teli volt cseresznyével, Bence meg egyből beletömi a szájába. Magostul. És az ugye nem túl jó, mert lenyelheti, meg megakadhat a torkán. Úgyhogy be voltunk zárva.

Meg ma az is történt, hogy egész nap megállás nélkül evett. És ez most nem költői túlzás! Tényleg egész nap evett! Rengeteg sütit is, meg cseresznyét is, meg mindent. Fasírtot, zsömlét, zsíros kenyeret, mindent! Még este itthon is apja vacsorája mellett koldult, pedig épp dédi vacsija után volt nem sokkal, és a sajátja előtt nem sokkal:)) De apja és saját vacsija közt is megivott kb. egy üveg folyadékot.. Ennek ellenére a vacsija is elfogyott persze. Fürdéskor akkora kerek hasa volt, hogy csak lestem. Mondjuk 2-szer akkora, mint szokott lenni.  Mint egy hordó. Csoda, hogy nem bukott hasra a túlsúlytól:)

Aztán meg este nem tudott elaludni, pedig napközben csak 40 percet aludnt, és igen álmos volt. Kb. 1/2 10-re aludt el. Nem volt nyűgös, nem sírt, csak feküdt, meg dumált magában. Meg néha nyüszített valamit, de úgy csendsen volt. Igaz 9 körül még volt egy pelenkacsere, mert kakilt egyet. A mai produkció után nem csodálom, hogy nem fért el benne reggelig:))

Ma is pakolt mindent fel-le, ki-be.. Már nem csak pusztít, hanem helyre is rak, és ez mókás:)

Az én hasam továbbra is nő, érzem, hogy kezd feszülni. Még nem lehet annyira látni, hogy babát várok, de kezdek vaskosodni. És már nem tudom vékonyra behúzni a hasam, pedig alig pár napja még ment! És megint nagyon fáradékony vagyok. Baromi hamar kifulladok, és csak feküdni akarok. Milyen jó is volt Bencével a hasamban! Nem dolgoztam már, hanem otthon voltam egész nap, aludtam, majd feküdtem a kanapén és néztem a sorozatokat. Egész nap:) Ezt 3 hónapon keresztül kb:)) Utána jártam majdnem szülésig franciára, de az sem volt annyira fárasztó, végülis ültem ott is. Délután meg feküdtem, és néztem a sorozatokat:))) Most meg... Negyed 11 van, és még tv-t se néztem! Mondjuk mostanában nem is fogok, úgy pár hétig.. Foci EB...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr845518288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása