Hi!

Na, az előzőekkel ellentétben a mai nap szörnyű volt. Éjszaka jól aludt, 1/4 8-kor reggelizett, fél 9-ig aludt...de. Fél 10-től állt a bál. Fáradtnak tűnt, nyűglődött, hisztizett, sírt, ordított, nem találta a helyét... 3-szor is lefektettem délelőtt aludni. Mindháromszor fekve is maradt, és láttam rajta, hogy fáradt és aludna, de hánykolódott, sírt, szerintem a hasa fájt. Mert ma reggel nem volt kaki. Szerintem ez volt a gond. Fájós has + fáradtság. 20 perc nyűglődés után mindig kikéredzkedett az ágyból, hogy nem tud aludni, de ágyon kívül megint ment a nyűglődés és a hiszti. Ezt csináltuk kb. délig, akkor kapott ebédet. Azután kicsit lenyugodott, de ágyba csak 1-kor tudtam tenni. Akkor sem örült neki, de legalább végre elaludt. Aztán alvás után már kerek volt a világ, meg a pelenkát is telirakta, úgyhogy nagy volt az öröm:)) De ma nem mentünk le a játszótérre, mert iszonyat szél volt.

Annyi volt a mai kimozdulásunk, hogy 6-ra elmentünk a fehérvári úti rendelőbe a vérvétel eredményéért. Meg a vércsoport és ellenanyagszűrés eredményéért. Nem tudom múltkor itt háborogtam-e róla, vagy csak Süvinek, hogy milyen rendszer már ez, hogy minden gyereknél megnézetik a vércsoportomat... Talán változott 2066 óta, vagy mi? Talán nincs benne a rendszerükben? Vagy nincs róla papírom? Hiszen Bencénél is elvégezték a vizsgálatot, pedig fejből is tudom a vércsoportomat... És persze a vizsgálat pénzébe kerül a TB-nek, de nem baj, nincs elég felesleges kiadás... Meg nekem is túl sok a lecsapolni való vérem.. Ehh...

Tehát minden rendben amúgy, minden értékem tökéletes, csak megint a Gamma GT alacsonyabb egy értékkel, mint a minimum szint. Nem tudom mi az, múltkor sem tudtam, (múltkor is az volt csak eltérő) az orvos meg csak annyit mondott, hogy az nem érdekes. Úgyhogy ennyi.

Miután hazajöttünk azután folytatódott a hiszti. Le sem lehetett tenni, pedig vacsit kellett csinálnom, kádat kellett mosni fürdetés előtt stb. És ilyenkor ült, nézett, és összeesve ordított. Fáradt volt és éhes. Aztán csak túlestünk mindenen, kapott vacsit, lefektettem, csendben is volt vagy 20 percig, de 10 perce megy a koncert a szobájában. Hol sikít, hol énekel, hol sír, hol gagyog.. De nem alszik. Agybajt kapok. Pedig nagyon fáradt volt...

Holnap megyünk le Sukira cseresznyét szedni.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr215518286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása