Medellin 2008.06.04. 21:36

Új játékok

Hi!

Most egészen jó esténk volt majdnem. Fektetéstől számolva először 1/4 1-kor kelt fel, majd fél 6-kor legközelebb. De kis vizet adtam neki, és az elég is volt. Utána fél 9-ig aludt, gagyogva kelt, és kaki várt a pelusban. Úgyhogy csodásan indult a nap:)

Délelőtt itthon voltunk, takarítottam, meg az idő sem volt túl fényes. A front miatt fáradt is volt, már délben álomba szédült, és aludt 1 és negyed órát. Utána elmentünk anyuval vásárolni, de kezdett nyűgösködni, és hazaérkezés után fél 5 körül megint elaludt... De 1/4 6-kor felébresztettem, mert ugye az esti fektetés...

Este átjöttek Veráék, és hoztak ajándékokat Bencusnak - köszönjük szépen! Kapott egy macis "keljfeljancsit", ami még azért is spéci, mert a gömbbe be lehet tolni a macit, és egy gomb megnyomásakor bújik csak elő! Nagyon tetszett a kis porontynak, ki-be pakolgatta a dobozába:) Úgyhogy a dobozt sem dobom még ki, mert fontos kellék a játszáshoz:) Meg kapott egy vízimalmot, amit a kádban lehet hasznosítani. A felső tálba vizet kell önteni, abból folyik le a víz a lapátokra, amik pörögnek. Persze még nem tudja, hogy hogy kell vele játszani, de boldogan pakolgatta ide-oda a kádban:) Meg volt nagy hiszti is, mert ki akarta hajítani a kádból (mint minden nap mindent), de nem engedtem, mert túl nagy és túl vizes volt. Fúú, de ordított, hogy akadályoztam a hajításban!!

Ma is nagyon pocok volt sokszor! Már nem csak azért guggol le, hogy letegye a cumisüveget a földre! Bármit, ha le akar tenni, akkor leguggol, és szép gondosan lehelyezi a földre:) Legyen szó akár a cumijáról:) Még nem mindig csinálja, de az esetek nagy részében igen:)

Meg ma játszott velem kukucs-ot is! Épp beágyaztam őt az ágyneműbe, de végül rendes voltam, és ő került felülre, már csak a hálóingem jött rá:) Azt lehúzta a fejéről, én mondtam, hogy kukucs, ő meg vidáman visszahúzta a ruhadarabot a fejére:))) aztán óvatosan megint lehúzta a fejéről, én mondtam, hogy kukucs, ő meg kacagott, és megint ráhúzta a fejére a hálóinget:) És ilyet játszottunk:) Nagyon édi volt:)

Ma már jobb volt az étvágya is. Egész rendesen ebédelt, és vacsorára a tej felét megitta! Nem mertem sima tejnél laktatóbb kaját felkínálni neki:) Holnap reggel majd megkapja a maradékot.

Amúgy ma is sokat lógott rajtam, de még bírom valahogy.

Épp azt néztem ma (még ebéd előtt), hogy igazából, ha nincs teli kajával a hasam, és még kicsit be is húzom, akkor egyszerűen nem látszik, hogy babát várok! Semennyire! Pedig a 14. hétben vagyok már. Mondjuk nem tudom, hogy múltkor a 14. hétben hogy néztem ki.... Meg azt sem tudom, hogy más hogy néz ki a 14. hétben. Pedig ez már akkor is a második harmad...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr845518284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása