Hi!

Ma megint kicsit (de csak kicsit) jobb éjszakánk volt, mert fél 4-kor kelt fel először. Negyed 6-kor másodszor, de onnantól majdnem fél 7-ig ment a műsor, nem tudtam visszaaltatni. Úgyhogy rázártam az ajtót és párnát tettem a fülemre:) Legalább egyikünknek legyen jó:) Csak nem akartam annyira korán megetetni. Persze aludni nem tudtam, úgyhogy azzal nekem is várnom kellett reggeliig. Utána legalább fél 8-ig aludt, ez is ritka mostanában. Én viszont fél 9 előtt képtelen voltam elhagyni az ágyat... (Persze őt kiszedtem addigra.)

Délelőtt nem történtek nagy események, max. annyi, hogy majdnem egy órát aludt. Délután végig anyuéknál voltunk, ott viszont gond volt az alvás, mert kb. 2(!!!) órába telt elaltatni. Igaz nem a megszokott szobában volt, mert ott munkálatok folytak, meg emiatt nyilván kis hangzavar is volt, de utána csak aludt egy órát. Ma csak kicsit volt a teraszon, mert az idő sem volt túl szép. Pont elég volt annyi kint, míg áttoltam anyuékhoz. Ma megint betologatta a könyveket, DVD-ket, széttépett egy reklámújságot, és rendetlenkedett, mint mindig:) Viszont, anyuéknál most van almalé! Ilyen nagy doboz, 100% szűrt alma, nincs benne se tartósítószer, se cukor, se semmi, csak magyar alma. Bence imádja! Mindig töltök neki a kis csőrös poharába (abból is tud már egyedül inni), és addig le nem teszi a poharat, míg mindent meg nem ivott. Utána az üres pohárból próbál inni, és nem engedi, hogy elvegyem tőle a poharat:) Úgy kell kicsavarni a kezéből, ami miatt meg persze kitör a 3. világháború. De aztán töltök, és nyugi van:) Persze nem töltök sokat egyszerre, mert akkor lötyögne a hasa a sok almalétől:)

Mostanában mintha elkezdene néha halandzsázni. De csak akkor, ha épp nagyon fel van pörögve, és nagyon kommentálni akar valamit:) És akkor gondolkodás nélkül dől belőle a sok sületlenség:) De ez még ritka, és keveset mond. Pedig nagyon édi:) Teljesen olyan, mintha hirtelen beszélne:) De még egy értelmes szó nem hangzott el a szájából a "nem"-en kívül, amit régóta nem is mondott...

A délutáni késői elalvása miatt ma csak 8 után aludt el, talán 1/4 9 körül. Bár nem remélem, hogy emiatt tovább is aludna reggel...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr385518253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása