Medellin 2008.04.26. 20:47

2 nap

Hi!

Tegnap délelőtt Bencus itthon volt, de utána vittem Líviáékhoz. Előtte még elmentünk a játszótérre. A játékok nem nagyon érdekelték, de a kerítés, az ajtó, a padok, a növényzet annál inkább:)) Azt nem értem, hogy a játszóterekre miért olyan szemeteseket raknak, amiknek lyukacsos az oldaluk... Biztos, hogy szellőzzenek. Én nem tudom, hogy a többi babával mi a helyzet, de az én gyermekem, ha meglát egy szemetest, amin lyukak vannak, akkor ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy beledugdossa a kicsi ujjait... Ezen kívül a növényzet aljában található tőzeg is pont olyan formájú, meg méretű, hogy azt is feltétlenül meg kell fogni, és meg kell kóstolni... Amúgy jó volt a játszótér:) Csak a rozmárját felejtettük ott a növényzet közt:)) De később visszamentem érte, mert azt nagyon szereti:) Aztán Líviáéknál evett csomót, meg délután még két lovat állítólag, és ott is maradt estére is. Állítólag nem volt vele sok gond. Fél 4-kor kapott egy cumit, utána aludt fél 7-ig. Reggeli után meg 8-ig.

Ma megint hülye alvása volt. Délelőtt aludt 1 és 3/4 órát és délután meg nem lehetett lefektetni. És megint nem ájult be fél 7-kor. Sőt! Fél 9 volt, mire elaludt. És ebből csak utolsó fél órában kezdett álmos lenni, 8-ig ott pattogott vidáman az ágyban... Lehet át fog szokni a napi egy óra alvásra? De attól még le lehetne feküdnie korán...

Kimentünk (Renivel) ma vele a Lágymányosi öbölbe is! Ott mászkálhatott a pázsiton, meg 3 labdázó kislány közé is bemászott, de aránylag nem volt szerencsénk, mert alig voltunk kint fél órát, és már jött a vihar:( Pedig a játszótér mellett táboroztunk le, és oda be sem mentünk. Csak az elején, de akkor rajtam akart lógni:) Úgyhogy nagyon mókás hely, megyünk még mi oda, de ma nem kedvezett nekünk az időjárás.

Ebédre karalábélevest kapott karalábé nélkül, és imádta! Szerintem már unja a húslevest, még mást nem is kapott azon kívül szerintem:) Utána evett csomó resztelt májat is. Rizzsel. Meg csokit. Meg fagyit. Ja, hétvége volt:))

Ma kétszer is kiszedte a fülbevalómat. És ma is meg akart fésülni, miután kiszedte a fiókból a hajkefémet. Úgy látszik megleste, hogy azt a hajon kell húzogatni. Igaz ő inkább csapkodja vele a fejemet:)) És ma adott a cicának enni! :) Kiszedte anyuéknál a szekrényből a száraztápot, kicsit járkált vele (pl. ki a teraszra), majd odavitte a cica táljához, és megdöntötte a dobozt, és kinyújtotta a kezét:)) Mint aki tölt:) De nem történt semmi, csak én olvadtam el, hogy milyen okos! Utána megint megpróbálta, és kitöltött egy nagy adag száraztápot a cica tálja mellé:))) Annyira kis ügyes, meg okos! Főleg okos! Meg édi:) Tudja, hogy az a doboz macskakaját tartalmaz (ez eleve elképesztő), és tudja, hogy a cica táljába kell tölteni, és hogy az melyik, és még a mozdulatot is elleste! Pedig nem is otthon voltunk, hanem anyuéknál! Egy zseni a fiam:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr375518249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása