Medellin 2008.04.22. 22:51

A kis ínyenc...:)

Hi!

Képzeljétek, ma már szinte egyedül ivott cumisüvegből! Végre rájött, hogy meg kell dönteni. Úgyhogy most csak fél kézzel fogja, alátámasztja, megemeli, és tud inni! :) De ehhez minimum jó, ha félig tele van az üveg, mert magasabbra nem nagyon akarja emelni a vízszintnél:))) Ha nem jön több, akkor mindig odahozza nekem az üveget és odaadja, hogy itassam meg:))) Olyan kis pocok:) Na meg persze okos:)

Ma korábban aludt délelőtt, úgyhogy olyan időben mentünk le a játszótérre, hogy tele volt! Rengeteg baba volt lent, és a mamák (egyet sem ismertem, látásból sem), ott szuttyogtak, hogy milyen aranyos, meg mosolygós a fiam. És hogy még csak 1 éves, pedig milyen nagy, és milyen ügyesen megy! :) Úgyhogy volt sikere:) Épp azon morfondítoztam, hogy az egyik - 8 hónapos - kislány anyukája annak örült, hogy a lánya szép csendben vizslat engem, és nem kezd el bömbölni. Mert épp az idegenektől félős korszakában van. Mint megtudtam, ez a korszak 8-12 hónapos kor között van kb. Na, ez nálunk totál kimaradt:)) Aztán 1/4 2-kor varázsütésre kiürült a játszótér, úgyhogy mi is hazaballagtunk Bencével, mert megunta a focizást is egyedül:)

Ebéd. Ő kapott babakaját rizzsel, amit főztem hozzá, én viszont második napja is mexikói chilisbabot ettem. Mert tegnap akkora adagot készítettem, hogy az volt az ebédem, a vacsorám, Süvinek is, meg ma is azt ettem:)) Tehát, ott ebédelek, Bence meg jön koldulni. Mondom neki, hogy ilyet nem kaphat, nagyon erős! De ott koldul. Mondom nem jó, fájhat tőle a hasad! És csíp! Nem zavarta, koldult tovább, enni nem lehetett tőle. Jó, mondom, akkor kapsz kóstolót, majd rájössz, hogy csíp, és akkor beszaladsz a szobába, és végre tudok enni. Kapott egy kis szaftos kukoricát. (Babot azért nem adok még neki:)) Reméltem fintorog egyet és lelép, de nem! Megízlelgette, és utána kétszeres lendülettel harcolt a következő falatért... Ott adagolhattam neki a csípős kukoricát (meg kis darált húst), míg el nem fogyott az ebédem... Bár nem tudom, hogy hogy tudok még mindig elképedni ilyeneken...

Utána átvittem anyuékhoz, mert szerda helyett ma alszik ott. Délután több, mint 2 órát aludt, és 8-kor egyből elájult anyunak. Reméljük éjszaka is jól alszik majd.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr935518246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása