Medellin 2008.04.11. 20:10

Hiszti a kádban

Hi!

Képzeljétek, a tegnapi ellenére Bence jól aludt! Fél 6-kor kelt fel először (cicka épp akkor szaladt be a nappaliba, lehet Bencénél volt körmöt élezni), de egy cumival már aludt is vissza 3/4 7-ig. Igaz utána már nem aludt vissza, mert a 12 óra alvás megvolt, elég volt, úgyhogy ma nekem is korábban kellett életet lehelnem magamba. Délelőtt, ha második nekifutásra is, de sikerült ágyba tennem, és aludt egy kicsit. Utána jött Lívia értünk, és elmentünk Bencusnak tapétát venni. Egy nagyon édes, sárga alapú méhecskés, katicás, kukacos darabot választottunk. Volt még egy két-jó, pl. egy kék alapú tapéta, de mivel a gyerekszoba elég sötét, csak reggel süt be a nap, ezért egy kék alap nem tett volna jót a szobának. Hiába volt gyönyörű a tapéta. Úgyhogy egy csodaszép sárgánk lett!! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fog festeni a falon!

Utána megint aludt egyet Bencus, és lementünk a játszótérre. Ez már elég későn, 4 körül volt, ami meg azért nem jó, mert idősebb gyerekek vannak lent ilyenkor. Vége az ovinak, és anya, vagy apa lehozza őket. Alig volt elszórva 1-2 Bence korú baba. Találkoztunk Mercivel is, Norina megint szépen aludt, meg megint lejött az a kislány is, aki Amerikában volt; ugye:)) Egyből hozzánk jött, meg játszott Bencussal, meg megint 'trécseltünk' sokat. :)

Bencus ma még homokosabb volt, mint az elmúlt napokban. Mindig belekeni a homokos kezét az arcába, utána próbálja letörölni, így még több homok kerül a szájába, orrába, szemébe... És amikor itthon tisztába tettem, a pelenkájában is homok volt...:) Talán már írtam, hogy amikor hazaérünk a játszóról, akkor egyből bedobom a kis pockot a kádba, és ott vetkőztetem le. Meg jól leporlom, és utána mehet csak a szobába. Bár itt a pelus homoktartalmát nem szoktam csekkolni, de lehet a jövőben kéne.

Bence nagyon édi volt ma is, bár este volt egy kis hiszti. Állt a kádban, gondolt egyet, és megpróbálta levadászni a WU2-t (takarításra használom), amin nem volt kupak (a fürdőszobaszekrény mögött van). Egyből rászóltam jó erélyesen, mert ugye nem akartam, hogy WU2-ben fürödjön a gyermekem. Ő ezt tudomásul vette, de nyúlkált tovább. Megint rárivaltam, akkor már hátranézett, meg nekilátott hisztizni, de megint nekilátott nyújtózkodni a flakon után. Ekkor rácsaptam a kis pucér fenekére, miközben ismét jól ráförmedtem:) Na, akkora hiszti kerekedett ebből a szörnyű ügyből, hogy folytak a könnyei. Néha abbahagyta a hisztit, mutogatott a flakon felé, közben gagyogott valamit, én mondtam, hogy nem, és akkor megint nekilátott sírni:) Aztán megint abbahagyta, megint mutogatott a flakonra, megint mondott valamit, amire nem volt a válaszom, és akkor megint nekilátott zokogni:)) De amúgy jól érti, mert egyszer nem nyúltam hozzá (a fenékpaskoláson kívül), nem tettem odébb, nem vettem el onnan a kezét, csak csúnyán néztem rá, meg rászóltam. Aztán a hisztinek az vetett véget, hogy belepisilt a kádba:))) Neki csak annyi tűnt fel, hogy valami csobog alatta. Gyorsan lenézett (ekkor abbahagyta a pisilést), de nem látott semmit. Felegyenesedett, majd folytatta a csobogást:))) Megint lenézett, lehajolt, megkavargatta a vizet, hogy mi a fene csobog, majd vidáman vigyorgott:)) A WU2 meg már el is volt felejtve:))

3/4 8 körül aludt el, bár már 7 körül ágyban volt, úgyhogy holnap megint tovább alhatok:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr575518234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása