Medellin 2008.04.10. 19:16

Nemalvás

Hi!

Ma reggel megyek épp át Bencusért, már az Egér út közepén tartok, amikor hív anyu, hogy mikor jövök, mert Bencus nekilátott tépni a függönyt, meg mutogatni az ablakra, úgyhogy fel kellett őt tenni a párkányra, és ott lesik, hogy mikor érkezek meg:) Mert mindig, amikor megyek el, akkor anyu felteszi az ablakba, és onnan integetünk egymásnak:) És a kis pocok ott ácsorgott reggel, és leste, hogy mikor jön meg anya:)) Annnnyira édes!:))

Aztán, a mai nap fő eseménye az volt, hogy nem akart aludni. Lefektettem 11-kor, majd fél 1-kor nem bírtam tovább, és kivettem az ágyból, hogy tuti azért nem alszik még mindig, mert közben már meg is éhezett... Úgyhogy kapott ebédet (milánói makarónit csináltam:), majd 1-kor visszafektettem, és ott folytatta a hisztit, ahol abbahagyta. 1/2 2-kor aludt el!!! 11 helyett... És mondanom sem kell, hogy nem is aludt ma többet. Volt egy esélytelen próbálkozásom 5-kor, de mivel akkor sem akart aludni, úgy döntöttem, hogy akkor bírja már ki estig azt a pár órát. Úgyhogy ma már 7-kor úgy aludt mint a bunda; fektetés után 5 perccel... Persze ilyenkor mindig az jön, hogy baromi szar éjszakánk van, mert nem pihent eleget napközben, de holnap megint rendesen fog aludni, mert jó fáradt lesz...:)

Délután később mentünk a játszótérre, mint szoktunk (az alvás csúszása miatt ugye), és most nagyon sok baba volt lent! Ismerős baba is volt baba-mama tornáról:) Úgyhogy Bence is jól érezte magát, csak megint nekilátott nyűgösködni egy bő óra után. Úgy látszik ő még nem elég idős ahhoz, hogy egész nap lent játszon, mert hamar kifárasztja még a sok élmény.

Amikor leértünk csak egy baba volt lent, de ő hamar ment is haza aludni, úgyhogy először egyedül voltunk. Aztán jött egy 22 hónapos Anna baba. Aki azzal kezdett, hogy a homokozó helyett odajött hozzánk a várhoz, leült Bencével szemben, kipakolta az összes homokozós cuccát Bence elé, de amikor Bencus el akart venni egyet közülük, akkor mindig nekilátott veszekedni, hogy nem, és ölelete magához a játékot:))) Bence meg csak lesett:)) De aztán jött az anyuka is, és az ő kérésére mindig juttatott Bencének is egy-egy lapátot:)) Mondta is az anyuka, hogy pár hete lépett be a lánya ebbe az irígy korszakba:) Kíváncsi leszek csökönyös kos fiamra, ha valaki el akarja majd venni a játékát:))) Aztán még jöttek mindenféle (irígy) babák, mindenféle korban, méretben, de az én fiam volt messze a legszebb, és a legaranyosabb, és korához képest a legügyesebb. Olyan jó ezzel minden nap szembesülni:)) De a sok baba ellenére ma is odatalált az ajtó mellé, meg rázta a rácsot! Amikor meg elmentünk (lábon jöhetett ki, hogy élvezze a szabadulás édes ízét), akkor meg visszafordult, és be akart törni a játszótérre:)) Akkor kívülről rázta az ajtót, meg lógott a kilincsen...:) Édes:)

Holnap megyünk neki Líviával még ajándékot venni; valami babás tapétát fog kapni a kis szobájába:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr495518233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása