Medellin 2008.04.07. 19:48

Regió játékbolt

Hi!

Bencéhez tegnap este be kellett mennem egyszer, hajnalban egyszer, és a fél 7-es reggeli után 1/4 9-ig aludt! Azt hiszem egy ilyen átlaggal ki is egyeznék, akár hosszabb időre is! :)

Én nem tudom, hogy mikor válik valaki anyukássá, de szoktam olvasni, meg hallani olyanokról, hogy anyuka reggel 6-kor felkel, hogy mire a gyerek(ek) felkel(nek), addigra ki legyen takarítva, kész legyen a reggeli, akár az ebéd előkészületei is (nagyobb gyerek esetén a reggeli bevásárlás is).. Jó, nyilván egy idő után nekem kell majd előbb kelnem, mert én tartom az ébresztőt (ovi, suli miatt), meg akár ajánlatos a tízórait elkészíteni előre, meg, ha én is dolgozni megyek, akár ajánlott a gyerekek előtt elkészülni az öltözködéssel, pakolással, mert utána már velük leszek elfoglalva... De azért korábban kelni, hogy takarítás, meg stb... Ugye én nem leszek ilyen?:) Vagyis, ameddig nem muszáj, addig hobbiból nyilván soha nem fogok ilyenekre vetemedni - mint egyesek.

Ma nem voltunk lent, mert esett ugyebár, de délelőtt sokat fociztunk. Mármint focizott. És úgy örül neki! Tényleg csak meg kellett neki mutatni egyszer, hogy a labda erre is jó, és azóta boldogan szalad utána:)

Délután elmentünk vele anyuval a Régióba ajándékokat venni a szülinapjára. 3 nagy zsák ajándékot vettünk, de még így sem érte el a végösszeg a 10.000 forintot (pedig nagy ajándékokat kap), úgyhogy mondhatni baromi olcsó a bolt! Én kismotort vettem neki, azaz nem igazi motort, mert arról nem ér le a lába, hanem ilyen 4 kerekű cuccot, aminek a belsejébe pakolni is lehet, ha az ember felhajtja az ülést. (Nem tudok linkeket beszúrni a Regio honlapjáról - www.regiojatek.hu), pedig fent van, tudnám mutatni... De rá lehet keresni a webboltban, ha valaki kíváncsi, itt a kódja: 50719) Kétezer-párszáz forint volt. Akkor, aputól kap egy homokozó szettet (kód: 59538), de nagyon komolyat, mert nem vödör van a lapátokhoz, hanem egy dömper:) Annak a hátuljába lehet tenni a cuccokat:) Meg aputól kap még egy babakocsit is, de azt majd szerdán veszem meg. Akkor, anyutól kap egy nagy dömpert (nem ez, de kb. ilyen: 29011), meg v.mi játékot, amit most nem tudok leírni, és a honlapon sem találom, hogy kódot írjak hozzá:)) Meg vízben úszó kacsát - kádba, meg v.mi fajátékot (14042)- pakolgatósat. Reniék vettek neki egy baromi nagy plüsst. Kutyát. Líviával holnap megyünk cipőt venni Bencének szülinapra, meg kap még mintás tapétát is. A többi ajándékról még nincsenek infóim, de nagyjából mindenkiét elmondtam:) A többi családtagé meglepi lesz:)

Bence iszonyat jól érezte magát a játékboltban! Rohangált ide-oda, néha leragadt valamik mellett, amiket több ideig kellett vizsgálni, de néha beletuszakoltam a bevásárlókocsiba. Igaz akkor meg lógott ki, hogy elérje a polcokat...:) Tetszett neki a sok játék:) De még jövünk majd vissza, mert nyaralás előtt be kell majd szerezni pár dolgot, mint úszógumi, karúszó, meg hasonló dolgok, amik még addig kiderülnek:)

Most kora este már elég nyűgös volt furcsa mód (tuti az esős idő), már 2 - 2,5 órával az előző ébredése után nyűgösködött. Úgyhogy már becsaptam az ágyba vagy 20-30 perce, de még mindig nem alszik. Egy ideig bent voltam vele, de azóta már magára hagytam. Úgy vélem, hogy amíg vele vagyok, addig nem akar elaludni. Ha kimegyek, akkor már nem sír, csak akkor, amikor kiteszem a lábam (felháborodik), de utána csendben marad, elfoglalja magát, csak néha sír fel, ha még mindig nem sikerült elaludnia.

Tehát, holnapi program cipővásárlás, és játszótér gondolom holnap sem lesz, mert nem tudok róla, hogy holnap ragyogó idő lenne várható...:(

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr145518230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása