Hi!

Bence anyunál aludt ugye, úgyhogy az éjszakáról nem tudok beszámolni - én jól aludtam:). Délelőtt szépen hazatoltam, és fektettem is volna le, de ma valahogy nem volt álmos! Mindig az van mostanában, hogy nem sokkal ébredés után már ásítozik, és akár ébredés után 2 és fél órával már alszik, de ma semmiképp nem akart ágyba kerülni... Úgyhogy jó későn aludt el (szokásos: rázárom az ajtót egy idő után, hiszti, majd elalszik), de utána legalább sokat aludt, tudtam dolgozni. 1-kor kelt fel. Ebéd után lehussantunk a játszótérre, és megint sikerült olyan időpontot kiválasztanunk, hogy senki nem volt lent! De tényleg senki! És míg lent voltunk, addig nem is jött más. Mondjuk engem nem zavar, nagyon jól elvagyok a kismamák nélkül, de Bencusnak csak kéne társaság. Igaz érkezett egy, de az 7 éves volt:)) Befutott mellénk egy kislány, akit leküldött a nagyija a játszótérre hozzánk, mert azt hitte, hogy xy-ék vagyunk, akiket ismer a kislány:) A kislány anyukája, meg a két öccse (2 éves és 4 hónapos) épp aludtak nagyinál, úgyhogy azért lett leküldve, hogy ne zavarja az alvókat. A kiscsaj kétszer is megkörnyékezett és jól meglesett minket, miután úgy döntött, hogy jók leszünk mi is, ha már xy, meg amúgy senki nincs lent a téren:)) Úgyhogy beszélgettünk sokat, meg homokoztunk hármasban sokat:)) Egész normális volt a kislány ahhoz képest, hogy a kissé sznob szülei már most hogy elkényeztetik, de szerencsére még nincs annyira tudatában ennek (pl: volt lent rozmár alakú forma a homokozóban - ő látott múltkor olyat Amerikában egy medencében. De még csak 2-szer voltak ott, mert nagyon messze van. Vagy: amikor most síelni voltak, akkor ő nyert v.mi versenyen. Vagy: ez már a második biciklije - v.mi egyedi Decathlon darab ránézésre; vagy: Tommy Hilfiger cipellő volt rajta, amit nyilván én is vennék a gyerekemnek homokozáshoz, meg bicajozáshoz, hogy fél év alatt cserélni lehessen... Meg ilyenek.) De amúgy barátságos volt:)

Délután Bence megint nem akart aludni, és megint jó későn feküdt le. 5-kor kelt fel! De délután jött át hozzánk a nagyija, meg a nagypapája, és volt alkalma bemutatni, hogy milyen édes:) Mert az:) Annyira jó, hogy átesett már ezen a rövid hisztis időszakon! Egész nap huncutkodik, meg vigyorog, meg kacag! És mászkál elfele, nem kell mindig felügyelni rá, meg vele lenni. Ha kimegyek a konyhába, akkor max. jön utánam:) Majd kimegy, ha nincs semi érdekes:) Úgyhogy kezd önálló lenni, és ez nagyon jó:) Meg persze profin jár már. Már olyat is tud, hogy lehajol valamiért, és újra kiegyenesedik! Meg olyat is tud, hogy simán feláll, kapaszkodás nélkül!

Este 8 körül fektettem le, és viszonylag hamar elaludt. Holnap pedig viszem Biatorbágyra, kíváncsi leszek hogy fog neki tetszeni! Csak az alvásával vagyok gondban, hogy le tudom-e majd fektetni, de majd meglátjuk!

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr35518226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása