Medellin 2008.04.02. 22:13

Konditerem...:/

Hi!

Hát ma sem volt tökéletes az éjszakánk, de azért nem volt annyira fárasztó, azért volt ennél már rosszabb is:)) Bőven:) Reggel nagyon mókás volt. Reggeli után kicsit csendben volt, azt hittem visszaaludt, de mégsem, mert néha ott problémázott, hogy ki akarna jönni. De mondtam Süvinek, hogy 3/4 8 előtt nem fogom kiszedni, nehogy megszokja, hogy már hajnalok hajnalán ki lehet jönni az ágyból...:)) Aztán megint csöndben maradt, azt hittem csak visszaaludt. Miután Süvi elment munkába, csak kimásztam az ágyból, és megnéztem Bencét, ha már alszik, akkor be kéne-e takarni, vagy valami. Na, amint beléptem, az a kép fogadott, hogy fekszik az oldalán, cumisüveggel (vizes üveg) a szájában, amit két kézzel markolt, és úgy bóbiskolt, de egyből felkapta a fejét, amint ránéztem:)) És ennek örömére gyorsan kortyolt egyet a vízből, ami persze egyből félrement, és utána percekig köhögött:)) Annyira cukor volt:)

Utána a napunk megint kacagással és fogócskával telt. Tornázni meg nem mentünk, mert már fél 10-kor aludt, az meg ugye mindennek a közepe.

Ma amúgy felhívtak a kondiból, hogy érdekelne-e baba-mama jóga. Amúgy nem annyira, de más nem lévén mondtam, hogy persze, de Bence már elmúlt 9 hónapos, úgy vihetem-e. Azt mondta megkérdezi az oktatót, és visszahív. Így is tett, majd közölte, hogy nem vihetem, mert ő már nagy, mászkál, nem lehet 'jógáztatni', azaz masszírozni, meg ilyenek. Hát csesszék meg. Én voltam az egyetlen aktív tagjuk, kb. miattam kell új oktatót keresni, erre sikerül egy olyat találni, aki azt mondja, hogy nem mehetek az óráira, mert már nagy a gyerek! És ismételten csesszék meg! De lejárhatunk a sima jóga órájára a csajnak. Mondtam már, hogy engem a jóga amúgy nem érdekel, hanem csak a baba-társaság miatt mentem volna a baba-mama jógára? Úgyhogy most jó morc vagyok, mert itt a bérlet, és csupa szar közül válogathatok, kényszermegoldások közül, és ami még kicsit érdekes lehetne Bence miatt, arra meg nem mehetünk. Szörnyű!

Aztán nem volt semmi különös, fél 2-kor, a legnagyobb esőben áttoltam anyuékhoz. Szerencsére van a babakocsihoz esőköpeny, bár Bencének nem tetszett annyira, hogy totál le van fedve:) De végül nem balhézott miatta, szépen végigülte az utat. Nekem meg volt esernyőm persze. De délután már szép idő volt, akkor anyu elvitte levegőzni a kutyával.

Beszéltem ma Hédivel is, és nagyon megnyugtatott. Azt mondta, hogy az alhasi fájdalom teljesen természetes, neki mindkét gyereknél volt. Mondta, hogy ugyanolyan, mint amikor meg akar jönni, kicsit fáj, kicsit ingerült az ember, kicsit a melle is feszülhet, de közben csak baba van. Csak ugye Bencénél ez nem volt nekem, azaz akkor a mellem fájt, a hasam nem. És onnan derült ki a várandósság ténye. Úgyhogy nem kell orvoshoz rohannom, minden a legnagyobb rendben van:) Ha fáj, az tök normális:) De ma nem is fájt már!

Holnap nem tudom megyünk-e jógára, majd még kiderül...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr465518225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása