Medellin 2008.03.29. 20:56

!!!

Hi!

Kezdeném a legfontosabb hírrel: produkáltam ma egy pozitív terhességi tesztet, úgyhogy, ha minden jól megy továbbra is, akkor kb. Mikulásra jön Bence tesója!! :) Igaz 3 napja görcsöl a hasam (nem a méhem), és remélem csak gyomorrontás... De lehet azért jövő héten konzultálok a védőnővel, vagy a nőgyógyásszal, csak hogy nyugodt legyek, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, vagy ha mégis, akkor sem problémát jelez!

Bence éjjel úgy-ahogy jól aludt. Este felkelt párszor, meg éjjel is, de mivel nem tudtam megnyugtatni semmivel, rázártam az ajtót, hogy majd elalszik..:) Így is lett, reggeli 6-kor, majd aludt 3/4 8-ig. Úgyhogy ez nagyon pozitív, hogy mostanában hagy reggel aludni!:)

Anyuéknál a szokásos volt, bár kicsit többet rendetlenkedett. Pl. amikor a DVD-ket, meg a könyveket támadta le: rászóltam, hogy nem szabad, és megindultam felé, hogy elvigyem onnan, és akkor gyorsan, mint az őrült nekiesett a DVDknek, könyveknek, és mindent szétszórt, felborított, összekevert nagy kacagások közt, mire odaértem. Szörnyen rossz, és szörnyen édes! Úgy igyekszem teljesen összevonni a szemöldökömet, hogy minél mérgesebbnek tűnjek, de ahogy néz rám, meg vigyorog... Nehéz-nehéz...:) De azért igyekszem következetes lenni. Ma beletette az egyik műanyag játékát is felmosóvödörbe. Azóta is ott lebeg a víz tetején:) Elfelejtettem kiszedni:)

Délután jött velünk Tescoba vásárolni, és most is nagyon rendes volt. Igaz már aludnia kellett volna, de csendben elvolt, még csak kiszedni sem kellett! Megint haverkodott egy másik babával:) Mindig kiszúrja a többi gyereket is, akik kocsiban ülnek, és akkor ott érdeklődik, oda kell mindig tolnom a kocsit, hogy ismerkedhessen:)

Ma is későn aludt el délután, meg sok időbe is telt, úgyhogy ma is csúszásban voltunk. Már napok óta későn alszik el, nem 7 körül:( Ma is fél 9 volt, mire elaludt:( Igaz reggel tovább alszik, úgyhogy igyekszem nem panaszkodni:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr145518219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása