Medellin 2008.03.27. 21:22

Dédinél

Hi!

Ma nem voltunk túl sokat itthon, legalábbis nem aktívan. Mármint, amikor itthon voltunk, akkor is inkább aludni:) Délelőtt anyuéknál volt, majd hazahoztam aludni. Nem igazán sikerült időben lefeküdnie, de végül fél 11-re elaludt, és több, mint egy órát szunyált! Amúgy nagyon édi volt:) Amikor várom, hogy elaludjon, akkor ott fekszem a kiságy szélén, csukott szemmel. Egyrészt azért, mert én már rég elalszom, mire ő is, másrészt, hogy lássa, hogy nem törődök vele, nem fogok vele játszani. Egy idő után félig kinyitottam a fél szememet, mert eléggé csöndben volt, és meg akartam nézni, hogy alszik-e. Persze, hogyne... engem nézett:)) És amint kinyílt a szemem, elkezdett rötyögni. Becsuktam. Kinyitottam a másikat. Megint boldog kacagás. És ezt csináltuk, nyitogattam a szemem, őt meg ez egész jól elszórakoztatta:) Óó, ha mindig le lehetne őt ilyen könnyen kötni....

Aztán ébredés után cipőt húztam rá, meg kabátot, bekötöttem a kocsiba, és indultunk dédihez!! Nagyon jól bírta az utat (Őrmező-Zugló táv), meg se mukkant, csak játszott, meg nézte a 'tájat'. Ami alatt a forgalmat értem. A Könyves Kálmán körúton lévő dugóban, pl. megtanulmányozhatta a kamionok hatalmas kerekeit, egész közelről. Tehát ilyen látnivalóink voltak...

Dédinél egyből kapta a rizseshúst. Nagyon vígan elvolt, a fél etetés is kacarászással telt (mindenki részéről - azaz Bence teli szájjal vihogott, mi meg rajta nevettünk:) Nagyon jól érezte magát, járt-kelt, ácsingózott az én ebédemre is, csokis parányt lopott egy fél másodperc alatt, míg épp nem figyeltünk oda - és 2 másodperc alatt betömte az egészet (!!!) a szájába... Míg lementem tejért, addig dédi levitte a szomszédhoz megmutatni a dédunokáját és ott is ragyogóan elvolt, annak ellenére, hogy én nem voltam ott, idegen volt a néni, meg a lakás is. Néha el is csodálkozom ezen, bár tudom, hogy nem fél az idegenektől, de akkor én is mindig ott vagyok... Dédinél még persze rendetlenkedett is egy sort, pl. lepakolta az összes hajcsatot meg fésűt a földre a fésülködőasztalról.:) Hazaúton is szép csendben nézelődött, bár akkor már fáradtnak tűnt. Játszás helyett begyűrte a cumiját a szájába, a kis fejét meg nekidöntötte az ülésének, és úgy bambult ki. Úgyhogy amint hazaértünk, már ágyba is csaptam, 3-kor. Egy órán keresztül próbáltam teljesen esélytelenül elaltatni, majd meguntam, kijöttem, ő pedig fél órás ordítás után (mint akit nyúznak) álomba ájult. Tehát csak másfél órába telt, míg elaludt... De utána aludt is másfél órát, ami azért volt pazar, mert kilenc után aludt el végre este, mert addig ugye nem volt álmos... Mert 6-kor kelt fel... Amikor már a vacsiját csinálom normális esetben, és fürdéshez készülődünk... Nem szeretem az ilyen napokat!:)

Már meg sem említem, hogy nagyon ügyesen járkál egész nap. Ééés, ma csak egy kaki volt!:) Ez fontos infó:)

Holnap elméletileg torna, de majd meglátom, hogy megyünk-e, hogy mikor alszik.

És akkor még egy infó, bár nem baba-téma: mától van itthon vonalas telefonunk, írja fel mindenki, akit érdekel: 783-3064. Azért 7-es, mert nem Matáv, hanem UPC. UPC-sek ingyen hívhatnak minket bármikor!:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr605518217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása