Medellin 2008.03.24. 19:54

Húsvét

Hi!

Boldog Húsvétot mindenkinek!

Bence anyuéknál aludt este, mi moziba mentünk apával, úgyhogy nyugodt éjszakám volt:)

Anyuéknál voltunk, jöttek Reniék is, és hoztak sok ajándékot Bencének! Kapott 3 szuper pólót, egy nacit, és egy csomag pelust! Köszi-köszi!! Aztán meg mi mentünk szomszédolni, azaz Katiékhoz locsolni Bencével. Mármint apja vitte, én csak kísértem őket, mert apa sem a címet nem tudta, se Katiékat nem ismeri...:)) Szépen fel is lett Bencus öltöztetve azokba a ruhácskákba, amiket mostanában kapott Katitól:) Locsolni nem akart a kis gyöngyöm, hiába próbálta a kölnit apa a kezébe adni! Nem akarta megfogni:) Na nem baj, majd jövőre:))

Egész nap evett, főleg édességeket:) Katiéknál is linzereket evett, anyuéknál a mézes-krémest, csokit, kalácsot, meg minden jót:) Persze az ebédje nem fogyott el, meg este a vacsija sem:)) Remélem nem fog fájni éjszaka a hasa!

Ezzel kapcsolatban jutott ma valami eszembe! Egyik este raktam a vizébe Espumisam cseppet, mert úgy véltem, hogy fáj a pocija kicsit. Meg adtam neki következő este is. Ma is épp teszek bele a vizébe fektetéskor, mikor bevillant a nagy agyamba, hogy azokon az éjszakákon, amikor cseppet kapott, akkor jól aludt! Úgyhogy most minden este fog kapni, lehet a hasa fáj kicsit éjszakánként, azért riad fel mindig! Remélem igazam van!

Amúgy a nap a szokásosakkal telt: rossz volt, rendetlen volt, hisztizett sokat, ha nem engedtem rombolni, meg hasonlók:) De nagyon édi!!

Holnap még nem tudom mi lesz, úgyhogy fel is hívom dédit, mert lehet holnap átmegyünk hozzá! Vagy csütörtökön. Mindjárt kiderül:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr115518214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása