Hi!

Ragyogó éjszakánk volt! Lefeküdtem 3/4 12-kor (el is aludtam egyből), és éjfélkor kelt a csöppem:) Utána nem is tudom, fél 1-ig, vagy 1-ig állt a bál, nem lehetett megnyugtatni, meg visszaaltatni. Majd kakilt:) Tisztába tettem, majd reggelig aludt egy hang nélkül! Úgyhogy csak a pocija fájt éjjel, de megoldotta, és utána végig nyugi volt!!

Reggel elmentünk tornára. 8-ra. Igaz alakformálóra akartam volna menni Henihez, de az épp alvásidőben volt, úgyhogy Heni reggeli pilates órájára mentünk le. Háát, nem okozott maradandó élményeket a pilates. Azt hittem, hogy az valami hiper-szuper, fantasztikus valami (mert mindig azt írják róla), de ehhez képest már negyed 9-kor néztem az órám, hogy mikor van már vége... De volt ott egy lány, aki szintén először volt pilates-en, és neki tetszett! Mert hogy ő baromi régen mozgott utoljára (meg is látszott rajta), és hogy ez milyen jól átmozgatta. Nekem meg unalmas volt, és semmit nem használt. Se megerőltető nem volt, izomlázam se lesz, hajlékonyabb sem lettem... Jó, biztos speciálisak a mozdulatsorok, és jók a gerincnek, de azt meg úgysem érzem. Bence sem bírta végig, baromira unatkozott, előbb abba is hagytam az órát. Igaz fáradt is volt. 9-kor lett vége az órának, és Bence negyed 10-kor már otthon aludt:)

Aztán az alvása után bementem vele a belvárosba! Már leírni is rossz ezt a szót... Fél 11-ig kellett odaérni az Orczy térre, ehhez képest a körút elején még azt írogatta nekem a navigációs rendszer, hogy ilyen tempóval aligha érek oda addig... Baromi nagy dugó volt végig, és Bence meg ott ült mögöttem! És büszkén mondhatom, hogy nagyon jól bírta az utat!! (Gyúrunk a nyári Olaszországra, amit szintén végig kell majd ülnie:) Tényleg egy hangja nem volt! Szépen játszott, meg nézelődött! És a postán is (oda mentünk) csendben nézelődött, figyelte az embereket, meg szemezett a csajokkal:))

Aztán posta után elmentünk apáért munkába, mert kb. akkor végzett, nekünk meg csak kis kerülő volt. Aztán felmentünk apa munkatársait is meglátogatni! Az egyiknél szintén ott volt a lánya, aki gyorsan rá is mozdult Bencusra:) Azaz megfogta az arcát:)) A lányzó 2 hónappal idősebb Bencénél amúgy, nagy kék szemei vannak neki is! Meg kis szöszi haja:)

Aztán hazamentünk, és nem akart aludni! Megpróbált megvesztegetni!!! A macijával!!! Komolyan! Ott nyújtogatta nekem a maciját nagy mosolygások közepette. Megfogtam a macit, és amint tele volt a kezem vele, gyorsan megfordult, és felült, felállt. Na, maci vissza, gyerek vissza. Megint nyújtja, megint megfogom, ő meg egyből ugrik! Azt hiszi, hogy ha mosoly kíséretében macit nyújt, akkor felállhat, és nem kell aludnia... Eszem megáll! Úgyhogy megint raktam őket vissza. És megint bepróbálkozott!! De mondtam, neki, hogy engem nem tud megvesztegetni, és nem vettem el a maciját:)) De végül Bencét szedtem ki, mert tényleg nem akart aludni. 1/4 2 helyett 3/4 3-kor aludt el...

Aztán, miután felkelt megint kocsiba csaptuk, és kirobogtunk vele a Tescoba 1-2 dolgot venni. (Konkrétan 4 darab dolgot). És a pénztárnál kérés nélkül maga elé engedett minket egy pasi! Biztos Bence volt rá ilyen hatással:) És nagyon szépen ült a kocsiban, és elfoglalta magát, vásárláskor se volt egy hangja sem!

Viszont utána mentünk Líviáékhoz szülinapozni! Ott először rendetlenkedett (többször leszórta az összes újságot a földre az asztalról), később meg már csak hisztizett. Nagyon nyűgös volt. Fél 7 körül jöttük el, és addira ő már általában épp a fürdésből jön elő, és készíti vacsira a kis gyomrát:) Mondjuk a vacsi miatt tuti nem hisztizett, mert húst, krumplit és tortát is kapott:)) Mondjuk ehhez képest betermelte itthon a tejbegrízt is:) Az egész üveggel! Lehet jön vissza az étvágya?

Ma megette jó étvággyal az összes ebédjét - igaz csak fél üveg bébiételt kapott, de egy adag rízzsel. Megette az uzsit is, Líviáéknál is eszegetett, amennyit kapott, meg a vacsi is eltűnt... Viszont ugye éjjel is kakilt, reggel is, és napközben is találtam egy kis extrát a pelusban.

Ma csak zuhanyzás volt, hogy hamar ágyba tudjam dugni. Hú de meglepődött! Nézte, hogy miért üres kádba teszem be:) Utána azért próbálta megkavarni a vizet a kád alján, de csak levegőt kavart:) Amikor meg ráirányítottam a zuhanyt, akkor meg fintorogva elfordult:)) Még hábrogott is valamit a kis szájával:) De hamar megszokta, és szépen leült játszani, mint mindig.

Negyed 9 körül aludt el. Úgyhogy jó zsúfolt napunk volt, remélem kimerülten fog aludni, jó mélyen, reggelig:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr325518211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása