Medellin 2008.03.20. 19:49

Pokoli nap

Hi!

Ma valami borzalmas napunk volt! Én 11 hónap alatt összesen nem veszekedtem annyit Bencével, mint ma! Veszekedtem, káromkodtam és vertem:) Igaz csak a kezét:)) Annyira kikészített ma, hogy az valami fantasztikus! Pedig elég nyugodt és türelmes vagyok alapjáraton, de a mai nap már délelőtt kiverte a biztosítékot! Ennyire hisztis és rossz gyereket! :)

Csak morzsák a mai napból:

Etetés közben fél percig nem maradt nyugton a helyén, 3-szor verte ki a kezemből a kanalat (ami tele volt kajával), egyszer lehúzta a tálat a földre, 70-szer kotort bele a teli szájába, és potyogtatta a rizst mindenfelé, számtalanszor kapta félre a fejét, miközben kaját próbáltam tenni bele, így a fele mindig a földre ment... Rendrakásnál, felsöprésnél végig ott próbált belenyúlkálni a lapátba...

Kipakolta az ágyneműket a szekrényből, és össze-vissza dobálta őket. Azokat az ágyneműket, amiket tegnap este vasaltam ki. A nagy pakolászásban még el is borult, emiatt hosszasan bömbölt. Először a karomban, majd a földön. Megmondtam neki, hogy addig nem állok szóba vele, míg be nem fogja a száját, és abba nem hagyja a hisztit. De így is jópár percet kellett várnom, mire rájött, nincs miért hisztiznie, amúgy se figyel rá senki... (Azért tudta kipakolni a szekrényt, mert én elakadtam. Hasaltam a földön, felcsúszott egy kicsit a pólóm közben, de pont csak annyira, hogy a piercingem 3 helyen akadjon bele a szőnyegbe:) És mire kiszabadítottam magam, addigra már mindegy volt...:)

Na mindegy, nem részletezek most, a lényeg az, hogy egész nap rosszalkodott és hisztizett felváltva. És semmi nem tetszett neki. Ébredés után is vagy fél óráig sírt, meg nyűgösködött, és nem tudtam mit csinálni... Kaját tömtem a szájába, hogy addig is csend van 2 másodpercig:)

Ajánlom neki, hogy holnap jól viselkedjen már! Ma már lekötözést is kilátásba helyeztem neki, de nem hatotta meg...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr515518210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livia 2008.03.20. 21:13:48

Képzelem, hogy megrendült a lekötözés rémétől...
süti beállítások módosítása