Medellin 2008.03.18. 19:57

Játszótárs

Hi!

Képzeljétek, megint pocsék esténk volt! Egészen jól indult, 3/4 1-ig aludt, mint a bunda, onnantól kezdve viszont sírt. Egyszer még aludt egy kicsit, majdnem fél 3-ig, de utána 4-ig bömbölt. Akkor már nem tudtam mit kitalálni, kivettem, vállra csaptam és ringattam. Így végül elaludt, vissza is tudtam tenni az ágyba, és csak 3/4 7-kor kelt fel megint! És reggeli után meg szép csendben játszott az ágyában, hagyott még pihenni engem egy órácskát! Szóval, nem tudom mi van vele éjszaka, sehogy nem lehet megvígasztalni. De tényleg sehogy, és semmivel. Remélem ma már jobb éjszakánk lesz!

Délelőtt átjött hozzánk Zsuzsi és Máté! Bence nagyon élvezte a társaságot, teljesen lekötötte a figyelmét a nagy esemény! Most aztán nem hisztizett, nem mászkált rám, nem azzal telt az időm, hogy lekössem a gyereket! Szépen elvolt! Máté is szépen felfedezte az újdonságokat, és odáig volt a halakért és a cicáért:)) Imádta őket:) Mondtam Zsuzsinak, hogy nekem is ugrott a munkám, mint neki is, és már kora délután vissza is hívott egy álláslehetőséggel! :) Ma már kétszer is beszéltem az emberrel, és holnap hív, hogy mikor találkozzunk! És otthonról végezhető, de most még nem mondok róla többet, míg nem biztos! (De amúgy ez titok, mert Gyed mellett nem szabad dolgozni!:)

Bence gyomrával van valami. Nincs olyan étvágya napok óta, mint szokott lenni, és ma 3-szor is kakilt. Ma pl. nem kívánta a sütőtököt, pedig imádja. Viszont az én húsom felét megette, arra nagyon fájt a foga:) Bár a sütőtököt is szép lassan adagoltam neki, de így sem ette meg az összeset. Meg reggelinél és vacsinál is előfordul, hogy eltolja a cumisüveget egy idő után, nem eszik meg mindent! Hát ez régebben elképzelhetetlen lett volna:) Mindig addig evett, amíg volt mit:) Míg minden el nem fogyott:) És hogy ma háromszor kakilt... Nem tudom mit ehetett, ami így elcsapta a kis gyomrát:(

Délután sétáltunk egy picit, mert még sütött a nap. De tényleg csak picit (bő fél órát mondjuk), mert nagy szél volt. Hideg szél! Összefutottunk az egyik kismamával, aki lent volt baba-mama tornán, úgyhogy kicsit együtt toltuk a kicsiket:)

Ma egész nap járkált. Már olyanokat csinál, hogy elindul, megy pár métert, utána meggondolja magát és visszafordul, és visszajön:) Tehát már irányt is vált járás közben, 180 fokosat!:) És lehet többet is tudna már menni 3-4 méternél, ha lenne annyi egybefüggő hossz a lakásban:)

Este csak tápszert kapott most a pocija miatt, és negyed 8-kor már aludt. Azóta már felriadt egyszer...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr205518207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása