Hi!

Bence szerencsére jól aludt anyuéknál, nem volt vele semmi gond! Mint itthon is pár napja, csak 1-2-szer sírt fel, de utána aludt tovább, minden közbeavatkozás nélkül!

Aránylag eseménytelen napunk volt. Megvoltak a szokásos rosszalkodások, evések; voltunk sétálni, meg ilyenek. Meglátogattuk anyuéknál a szomszédokat is, mert Kati vett Bencének Húsvétra szép ruhácskákat, és oda szerette volna adni. Úgyhogy kapott egy szuper elöl cippzáros kapucnis pulcsit, meg egy kockás inget:) Elég jól néznek ki! Meg kapott mézespuszedlit is!:)

Rengeteget járkált ma is fel-alá, tényleg egyre ügyesebb! Ha semmi nem billenti ki az egyensúlyából, akkor bizony 3-4 métereket is elsétál már! Meg ma kétszer is ivott pohárból! Igaz pár korty után folyik a szájából a víz, de ez nem zavarja, minden gond nélkül elfogadja a poharat! Sőt! Kéri!:)

Este se volt már semmi különös itthon, 8-ra aludt el. Azaz még fürdéskor volt annyi, hogy rájöttem, van 2 játéka, amit rég nem adtam neki oda! Mert amikor megkapta, akkor még pici volt, és nem tudott velük mit kezdeni, de most úgy el volt telve velük, hogy azt hittem sosem lesz vége a fürdésnek:) 2 gumi állatka (jó.. állatka..az egyik egy dinoszaurusz:), amibe lehet vizet felszívni, és ha összenyomjuk őket, akkor a szájukon spriccel ki a víz!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr495518204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lívia 2008.03.16. 21:51:29

itt is imádja a gumiállatokat a kádban, de nem vizet fröcsöl belőle, hanem vadul rágja, viszi magával az ágyba, és ott jól összevizez mindent. Ha pedig elveszem tőle, akkor legörbül a szája...
süti beállítások módosítása