Hi!

Nem mintha panaszkodni akarnék, de néha dobjatok már meg egy-egy kommenttel, mert annyira nincs visszacsatolás, hogy olyan, mintha magamnak írnék:) Mondjuk ez igaz is; de ha már olvassátok...:) Köszi:)

Nos, ahogy az várható volt, Bence pocsékul aludt este! Nem kellett nagy jósnak lennem hozzá. Minden órában felkelt, de persze olyan is volt, hogy egy órában négyszer. 6-kor kapott reggelit, mert az a megfigyelésem volt, ha korábban kap enni, azután viszaalszik. Fél 7 után már nem. Persze a kivételek erősítik a szabályt, úgyhogy ma amellett, hogy nem aludtam semmit, már 6-tól ébren voltuk. Reggeli után ott zokogtam neki, hogy aludjon már, de csak állt, és nézett rám, hiába morzsolgattam el neki jópár könnycseppet... Legalább délelőtt aludt másfél órát, bár ez rajtam nem segített, mert én meg nem.

Ma már extra sokat járkált, és hosszan! Már közeleg a nap, hogy tényleg járni fog! Megállás nélkül! Mire egy éves lesz, addigra tuti! Legalábbis most úgy tűnik!

Ma is kigazolta szerencsétlen növényt, míg apa ebédjét gyártottam a konyhában. Pedig nagyon jól tudja, hogy nem szabad. És ma este is rossz volt. Míg készítettem a vacsiját, addig lekapta a macska tálját a szekrényről, ahová fel lett költöztetve, hogy a cica tudjon enni Bencétől. És az egésznek az volt a fő szépséghibája, hogy a macska a tálból épp evett. Úgyhogy macska szomorúan ült a tál hűlt helye mellett, összes kaja a földön, persze mind kiesve a tálból. Gyereket jól lehordtam, betettem a nappaliba, cica kajáját összeszedtem, megmostam a csupamocsok kezemet, majd rohantam vissza, nehogy kifusson a tej. 10 másodperc múlva mit hallok? Koppan a macska tálja a földön. Megint lehordtam, összeszedtem a kaját, és a macska a vacsiját az ablakpárkányon fogyasztotta el, ahová átköltöztettem a tálját. Agybaj.

Új kedvenc szórakozása, hogy leszedi az éjjeliszekrényről a könyveket, és lapozgatja őket. Még nem tépett szét egyet sem, csak némelyiknek megvizsgálta a vastagságát és a keménységét - természetesen a fogával - úgyhogy ma már kénytelen voltam neki adni pár saját használatú könyvet. Mert pont a héten pakolásztam ugye a könyvespolcokat, és 5 könyvet is találtam, ami duplán van meg. Úgyhogy kapott egy Dantét, meg egy Állatok nagy birodalmát. Abban képek is vannak:)

Délután kicsit átdobtam anyuhoz, míg elintéztem pár dolgot (posta, tisztító), de fél 6-ra már itthon is voltunk. Kicsit nehezen aludt el este, de szerencsére 7 óra után kicsivel már aludt.

Úgyhogy kiolvastam (befejeztem) azóta az Ida regényét, és most beteszek egy filmet! Apa Bécsben van.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr265518202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2008.03.16. 19:23:30

Én mondtam neked, hogy bizony gondoltam rá egy jó ideje, hogy senki nem ír kommentet, és biztos rosszul esik neked...Annyiszor akartam, de most már igyekszem:) Csak nem tudom, mennyire számít az én kommentem:D NAgyon szeretem olvasni a blogot, mert nagyon jól írsz, humoros, és jó olvasni Bencusról, miket művel:D Persze, néha tényleg agybaj, mint a macska tálja:D Bence gyönyörű, és rossz:p Okos, és szereti idegesíteni anyát:D
süti beállítások módosítása