Medellin 2008.03.13. 19:40

Baba-mama torna

Hi!

Borzasztó napunk volt ma olyan szempontból, hogy Bence nem volt hajlandó aludni. Délelőtt nem aludt, majd torna, fél 1-kor raktam le, akkor ordított, hogy akarja, de 5 percen belül elájult. De csak 40 percet aludt. És ennyi. Este fél 8-kor aludt leközelebb. Délután még volt egy 1 és 1/4 órás maratoni próbálkozásom, ami végül kudarcba fulladt. Ennek megfelelően ma kicsit nyűgös is volt. Remélem most kialussza magát, bár ilyenkor szokott túlpörögni napközben, majd éjjel is ordít:(

Torna. Nem a marketinges tartotta az órát, hanem sima helyettesítés volt. Egyedül voltunk + bejött egy nő, aki az előző órán is volt szerintem, és most duplázott. Mert az az edző tartotta, aki az előző órát is, aztán gondolom mondta neki, hogy maradjon. Úgyhogy nem volt túl pazar, Bence tök egyedül mászkált, nem volt több baba, nem volt Máté, nem volt ajándék alma, meg ropi Zsuzsitól, meg semmi. Heni (edző) ledarálta az órát, 12-re már meg is voltunk, azt csókolom. Ennyi. Ha október óta ilyen óráink lettek volna, akkor tuti nem járnék még mindig baba-mama tornára:( És nem tudják mi lesz. Mármint a jógaoktató vállalná a csoportot, mert ő baba-jóga edző is, vagy mi a fene, de csak akkor vállalná, ha legalább 4-5 mama járna (ha-ha-ha). Illetve keresnek új edzőt, kimondottan baba-mamásat, de fene tudja mikorra találnak. Vagy helyettesítgetés van addig. Igazán várhattak volna nyárig, úgyis csak május végéig van baba-mama torna, addig csak tudták volna fizetni Zsuzsit... Ehh... Úgyhogy írtam a vezetőségnek, hogy tájékoztassanak már róla, hogy mi a terv, főleg, hogy múlt héten vettem bérletet, amit 2 hónap alatt kell lejárni, úgyhogy vagy hosszabbítsák, vagy pénz vissza, vagy egyéb megoldásokat várok. Még nem válaszoltak, mert gondolom még ők sem tudják, hogy mi lesz. Zsuzsi Biatorbágyon fog órát tartani, de nem hinném, hogy heti 2-szer ki akarok ugrani oda, főleg Bencus alvása miatt.

Ma megint volt sok rendetlenkedés. Például kihúzta a könyvemből a könyvjelzőmet, majd kacagva odébbállt, mielőtt odaértem volna. Az odébbáll annyit tesz, hogy elnyargalt a szárítóig, gyorsan lehúzott róla két kiteregetett ruhát, majd kacagva ügetett tovább, mielőtt odaértem volna (még épp csak a könyvjelzőmet szedtem össze...) Aztán kimentem mosogatni, és amikor végeztem vele, akkor hallom, hogy gyanús csend van. Megyek be, ül a növény mellett, és pakolja ki a földet. Mérgesen ráförmedek, rámnéz, és elkezd vigyorogni... Édes:)

Ma is hagyott egy kicsi vacsit, bár kétszer uzsizott. A kölespép-alma kombó fél fogára sem volt elég, úgyhogy megette az én uzsim/vacsim felét is. Könnyű így fogyózni, hogy az alig kajáim felét is ő eszi meg:)) Kis tündérke:) (Ja, saját jó recept fogyókúrázóknak, vagy akár babáknak is: natúr joghurt, túró, zabpehely, gyümölcs összekeverve, esetleg pár csepp édesítőt bele. Isteni. Arányok ízlés szerint.)

Holnapra még nincs programunk, lehet délután áttolom anyuékig, ha nem lesz olyan szél, mint ma, vagy nem lesz olyan eső, mint tegnap...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr685518201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása