Medellin 2008.03.10. 19:53

Vásárlás

Hi!

Ma nagyon kellemes napunk volt! Éjszaka egész jó aludt, reggeli fél 7-kor, másfél órás délelőtti alvás...:) Napközben kicsit takarítgattunk, meg pakolásztunk. Nagyszerű volt könyveket pakolni pl. egyik szobából a másikba. Vagy rohant utánam, vagy a gatyámon lógott, míg a polcok mellett álltam, vagy a karomon ült, és úgy rohangásztam könyvekkel ide-oda:) Aztán volt porszívózás is. Most nem követte, de szerintem azért, mert megijedt tőle, és nem jött vissza a bizalom:) Pont mellett kapcsoltam be (na nem titokban, hanem nézte, hogy mi történik), és úgy megijedt a hangtól a kis pocok, hogy ültében ugrott egyet:) Mondjuk nem kapott sírógörcsöt, meg nem rohant el, hanem ott sertepertélt körülötte továbbra is, de most nem játszott vele:)

Meg megint elkommunizálta a telefonomat, és azt gyakorolta, hogy be lehet csukni. És ha nem maradt közte az ujja (csak akkor tudja kinyitni), és becsukódott, akkor nagy kérdő szemekkel nézett rám, és nyújtotta a telefont:))) Én meg kinyitottam, és játszott vele tovább:) Amikor becsukta, akkor megint nyújtotta:)) Milyen kis okos! Anya majd megoldja:)

A délutáni alvása után elmentünk Bencével és anyuval ruhát nézni nekem (szülinapom alkalmából..:))) Az eladók odáig voltak Bencusért! Kértem tőlük fogast, hogy ne minden méteren akarjon kiugrani a kezemből. Persze nem felakasztani akartam rá, hanem a fogasok után nyúlkált, mert zörögtek, meg színes bogyó (ruhaméret jelző) volt rajtuk! Jött be velem öltözködni is, de egy idő után mindig mászott volna az ölembe! Még anyu öléből is:) De azért egy hang nélkül asszisztálta végig a majdnem egy órás - ám sikerrel végződő - böngészésünket:)

Utána már elég nyűgös volt itthon, mert éhes is volt, meg fáradt is. Ritka eset. Főleg az éhség, mert egész nap tömöm valamivel, de most uzsira csak egy teljes banánt és két kekszet kapott. De ásítozott is már 6-kor, úgyhogy 7-re már ágyba is dugtam és 1/4 8-ra már aludt is!

Na, még elmesélem, hogy egyik nap kukabúvárkodás közben úgy alakult a dolog, hogy felnyitotta a szemetest, utána felállt v.mi miatt, és közben belelépett:) És nem tudta kihúzni a lábát belőle, mert rácsukódott a fedő (könnyű műanyag), és úgy állt ott, amikor fel akartam venni, hogy fél lába a szemetesben volt:))) Rajzfilmekben mindig vödör szokott a szereplők lábára 'akadni', de Bence bemutatta ezt szemetessel is:) Olyan jókat talál ki néha! Sokat kéne gondolkoznom, hogy ilyen hülyeségek jussanak eszembe:)

És ma csinált egy olyat is, hogy leopárd hangot hallatott!!! Komolyan! Van egy játéka (fa tábla), amin van 4 állat, mindegyiken gomb, és ha megnyomja, akkor az állat hangja hallható. A kedvence a leopárd, és ma, amikor megnyomta, akkor egyből utána ő is 'elbődült', utánozva a hallottakat! De tök jó hangsúllyal! Tényleg felismertem, hogy mit utánoz!:)) Várom az oroszlánbőgését is:)) Vagy trombitálni fog, mint az elefánt? :) Van még egy v.milyen sasunk is rajta...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr735518197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása