Hi!

Olyan ééédes volt ma fürdésnél! Játszott már egy ideje, utána felállt, odajött hozzám a kád széléhez, és átölelt! Nem csinált semmit, nem harapott meg, nem mászott fel, nem markolászott, semmit nem csinált, csak átölelt a két pici kezével, a kis buksiját odanyomta az arcomhoz, és ölelt! Utána kicsit elengedett, megnézett, és megint átölelt!! Hát én azt hittem elolvadok, meg megbolondulok, meg ilyenek! Annyira édes! Úgy szeretem!! Úgy látszik ő is engem:))

Délelőtt mentem érte anyuékhoz, korábban mint szoktam, mert anyu Luluval álltaorvoshoz ment, és nem tudott Bencusra felügyelni. Én meg lefektettem még aludni torna előtt, hogy ne legyen nyűgös az órán, és ennek köszönhetően késtünk is 20 percet, mert addig aludt:) Tornán nagy esemény volt! Most Bence sírt Máté miatt, ráadásul kétszer is!:) Nem baj, kell szocializálódni, nem az oviban érik majd a rossz meglepetések:) Először az történt, hogy Bence elvette Máté kiflijét...:))) Máté nem merte kivenni Bence kezéből, hanem helyette megfogta Bence pulcsiját és elkezdte húzni:)) Igaz ez nem egy nagy esemény, ami miatt el kéne pityeredni, de ez történt:) Lehet azért, mert nem értette ez miért van, vagy esetleg a vállát is megragadta a pulcsi mellett.. Nem tudom tényleg. A lényeg, hogy majd megtanulja, hogy nem vesszük el más kiflijét, mert meg leszünk húzgálva!:) A másik esetben meg Bencének Máté sárga autójára fájt a foga...:))) Máté nem akarta odaadni persze, és nem tudom ezért-e, vagy ismerkedés céljából, de megbökte Bence arcát. Azaz nem pontosan ez történt. A mutatóujját odarakta Bence arcára, és tolta. Bence meg eldőlt:))) Na nem esett el, meg nem ütötte meg magát, meg ilyenek, de ezen is elpityeredett. Biztos azért, mert fel lett borítva:) De nem volt sírás, meg hiszti, meg semmi, csak felvettem, kapott egy puszit, és rendben volt  minden! De amúgy csodálkozom, ilyenek miatt még sosem tört el a mécses! Végülis, kölcsön kenyér visszajár! Először anno ő ríkatta meg Mátét:)

Napközben nem volt semmi esemény. De úgy látom, mintha mostanában több időre lehetne magára hagyni! Pl. ha kimegyek a konyhába, akkor nem jelenik meg 2 perc múlva kétségbeesve, hogy vegyem fel, hanem elvan a nappaliban. És ha csendben settenkedek a nappali ajtaja előtt, és nem vesz észre, akkor továbbra is! Ha észrevesz, akkor azért megindul felém:)

Délután aztán megint visszavittem anyuhoz, mert Renivel vásárolni mentünk, és akkor megint aludt egyet! Azaz már harmadszorra aludt, mert ugye ebéd után is. Negyed 7-kor kelt fel ott, úgyhogy 9-re sikerült elaltatnom, ami amúgy egész jó idő...

Még nem riadt fel...:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr65518193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása